Rakenteilla tasokkaita koteja Liedon keskustaan

Liedon keskustassa sijaitsevan Jokihelmi uudiskohteen kodeissa on mukavasti tilaa, tyyliä ja tunnelmaa. Asuntojen koot vaihtelevat toimivista 32,5 m² yksiöistä tilaviin 67 m² kolmen huoneen koteihin. Asunnot ovat muuttovalmiita joulukuussa 2020. 

Valoisat ja modernit kodit toteutetaan laadukkailla ja ajattomilla pintamateriaaleilla. 
Lattiat ovat kulutuksen kestävää laminaattia ja kylpyhuoneet ovat laatoitettu raikkaan vaaleaksi ja valoisaksi. Keittiön varusteluun kuuluu vakiona  mm. astianpesukone, kalusteuuni, keraaminen liesitaso ja jää-pakastinkaappi.  Laatikostoissa on huomioitu käyttömukavuus hidastetulla liukumekanismilla. 
Asumisen ja arjen mukavuutta lisäävät mm. lattialämmitys ja huoneistokohtainen ilmanvaihto. Ikkunat varustetaan valkoisilla sälekaihtimilla. Omalla lasitetulla parvekkeella voit nauttia Aurajoen maisemista tai kaupunkinäkymästä. Lisäksi kodeissa on modernit tietoliikenneyhteydet. Asuin- ja yhteistilat täyttävät esteettömyysmääräykset.
Asuinrakennuksen 1-kerroksessa sijaitsevat väestönsuoja,kerhohuone sekä irtaimistovarasto. Irtaimistovarastossa varusteena on hylly sekä vaatetanko. Korttelialueen sisäpihalla rakennetaan viihtyisä lasten leikkialue.

Liedon keskusta on virkeä, vehreä ja viihtyisä ja mikä parasta luonto ja monipuoliset palvelut löytyvät kävelymatkan etäisyydeltä. Tärkeimmät päivittäispalvelut, kuten terveyskeskus, ruokakauppa, pankki sekä kirjasto sijaitsevat aivan kotinurkilla. Liedon keskustan alueella toimii useampia päiväkoteja ja perusopetusta tarjoavat koulut sekä lukio löytyvät n. kilometrin säteeltä.  Liedon kunnan liikuntapalvelut tarjoavat  ohjattua toimintaa ja aktiviteettejä eri ikäryhmille. Liedon liikuntapalveluista lisää seuraavista linkeistä; seniorit, aikuisten liikunta, lasten- ja nuorten liikunta.
Kulttuurihistoriallisesti merkittäviä käyntikohteita löytyy lähikulmilta kuten Liedon Vanhalinnan kartanomiljöö luontopolkuineen sekä Nautelankosken museo vehreine jokilaaksoineen.
Autopaikat ovat korttelin pysäköintialuella, jossa 19 lämmitystolpallista autopaikkaa, 9 sähköauton latauspaikkaa sekä 4 vieraspaikkaa.

Lemmikit ovat tervetulleita Vaso-koteihin.

Jokihelmi on täysin savuton kiinteistö. 

Hakuaika on alkanut, joten toimi nopeasti ja täytä asuntohakemus sekä hae Liedon kunnan järjestysnumeroLisätietoa asunnon hakemisesta

Tutustu tästä Jokihelmen esitteeseen

Jokihelmen huoneistotyypit

1h+kt

2h+kt+s

3h+kt+s