Tule meille töihin!

Haemme Turun keskustan toimistoomme myyntineuvottelijaa!

Mietitkö missä pääsisit hyödyntämään omaa ihmistuntemustasi? Saatko energiaa onnistumisista ja nautit tavoitteiden saavuttamisesta? Emme rakenna vain taloja tai myy asuntoja, vaan tekemisemme ytimessä on vahva ymmärrys siitä, että koti on ihmisen tärkein paikka. Haemme myyntineuvottelijaa, jolla on halua auttaa erilaisia ihmisiä löytämään itselleen koteja kaikissa elämäntilanteissa.

Tehtäviisi kuuluvat ensisijaisesti asumisoikeusasuntojen myynti ja markkinointi, asumisoikeus- ja vuokrasopimusten laatiminen sekä monipuoliset asiakaspalvelutehtävät.

Tehtävässä menestymistä tukee myyntihenkisyys ja innokas asenne työskentelyssä. Toivomme, että tuleva myyntineuvottelijamme viestii sujuvasti ja ihmisläheisesti. Lisäksi toivomme, että positiivinen energiasi näkyy tavassasi toimia myös kiireen keskellä. Olet ratkaisukeskeinen ja teet kaikkesi löytääksesi asiakkaamme sekä Vason kannalta parhaan lopputuloksen. Toivomme, että motivoidut merkityksellisestä työstä ja viihdyt nopeatempoisessa työympäristössä. Työskentelet vaivattomasti suomen kielen lisäksi englanniksi. Kyseessä on vakituinen työsuhde.

Mikäli sinua kiinnostaa itsenäinen työtehtävä notkeassa ja nuorekkaassa asiantuntijaorganisaatiossa, saatat olla etsimämme henkilö! 

Lisätietoja tehtävästä saat Eezy Perssonnelin seniorikonsultti Hannele Larkovuolta p. 0400 714113. Hakemuksen pääset täyttämään tästä.