Uusia koteja merelliseen Kaarinaan

 

Kuusikerroksisen Kartanonpuiston valoisat kodit rakentuvat aivan keskustan palveluiden äärelle ja meren läheisyyteen. Hovirinnan uimaranta ja venelaiturit ovat kävelymatkan etäisyydellä kuten kaikki Kaarinan keskustan lähipalvelut.  Kulkuyhteydet ovat mainiot tarjoten nopeat väylät niin Helsingin kuin Turun suuntaan. Monipuolisessa asuntovalikoimassa on vaihtoehtoja kaikenlaisiin elämänvaiheisiin. Valittavana on kompakteista ja saunattomista kaksioista aina saunallisiin 3h+k+s kulmahuoneistoihin. Nämä tasokkaat kodit ovat vertaansa vailla ja luovutetaan viimeisteltyinä uusille asukkaille 29.4.2022.

Kartanonpuiston uudiskohteen pohjaratkaisut on suunniteltu huolella valoisuutta ja avaruutta korostaen sekä huolettoman mukavaa elämää silmällä pitäen.
Pehmeät, vaaleat ja maanläheiset värit luovat kodin sisustuksessa harmonisen värimaailman ja kokonaisuuden. Keittiössä on vakiona valkoiset kodinkoneet, kuten astianpesukone, jää-/pakastekaappiyhdistelmä, integroitu/ulosvedettävä liesikupu ja keraaminen liesitaso, jonka alla on erillinen kalusteuuni. Keittiön kaapinovissa ja laatikostoissa on huomioitu käyttömukavuus hidastetuilla ovisaranoilla ja liukumekanismilla.
Vaaleasävyisessä ja laatoitetussa kylpyhuoneessa on wc sekä tilaa pyykinpesutornille. Kylpyhuoneen säilytyskalusteet ovat vedenkestävää massiivilaminaattia. Asuinhuoneissa on kaunis ja vaaleahko laminaattilattia.  Kaukolämpöön liitetty vesikiertoinen lattialämmitys lisää asumismukavuutta. Eteisessä liukuovikaappien peilipinnat lisäävät tilantuntua.
Lisää hyötyneliöitä tarjoaa tilava, lasitettu parveke, jonka lattialle asennetaan jalalle pehmeä matto. Huoneiston Ikkunat varustetaan integroiduilla sälekaihtimilla. Avattavissa ikkunoissa on vaaleat sälekaihtimet, parveke-ovissa pinta-asenteisena.
Lisäksi asunnoissa valmiina olevat 100 M nopeudella toimivat tietoliikenneyhteydet ilahduttavat niin etätyöskentelijää kuin vapaa-ajanviettäjää.

Rakennuksen pohjakerroksessa sijaitsevat kuivaushuone, irtaimistovarastot sekä vaunu- ja ulkoiluvälinevarasto. Irtaimistovarastossa varusteena on hylly sekä vaatetanko.
Kartanonpuiston ja naapuriyhtiön välisellä yhteisellä alueella on viihtyisä lasten leikkialue ja oleskelupiha sekä pyörätelineet ja jäteastiat. Autopaikoitus on osittain pihakannen alla, jossa on yhteensä 10 vuokrattavaa autopaikkaa. Asuinrakennuksen katoksen alla on 3 autopaikkaa, joista yksi on varattu INVA- paikaksi. Loput 13 autopaikkaa on piha-alueella. Viisi kappaletta autopaikoista (pihakannen alla) varustetaan keskinopeilla (22 kW) sähköauton latausasemilla. Loput autopaikoista on varustettu hybriditolpilla.

Kartanonpuiston sijainti on mitä parhain, päättyvän kadun varrella vehreän metsikön laidalla.  Harrastusmahdollisuuksia ja aktiviteetteja on runsaasti ja aivan kivenheiton päässä kotiovelta.  Hovirinnan venesatamasta on mahdollisuus vuokrata venepaikka ja viereisellä uimarannalla voi kauniin kesäpäivänä nauttia auringosta ja pulahtaa välillä uimaan.  Lapsiperheiden ilona on suuri, upea liikennepuisto ihan lähietäisyydellä. Talvikaudella on suurta iloa uimahallista ja kuntosalista, jossa voi pitää kunnostaan hyvää huolta. Kesäaikana voi siirtyä kuntoilemaan ulos, Kuntoliikuntapuiston ulkosalille.  Kaarinan keskustassa alle kahden kilometrin päässä on monipuoliset palvelut kuten Kaarina-talo kirjastoineen, päivittäistavarakaupat, koulut, päiväkoti, terveyskeskus, Isännänkadun palvelukeskus jne. Lyhyen ajomatkan päässä on myös Skanssin kauppakeskus laajoine palveluvalikoimineen.

Omatoimiliikkujille Kaarina tarjoaa runsaasti elämyksiä luonnossa kuten Tuorlan esteetön luontopolku, kulttuurikohde Kuusiston piispanlinnan rauniot, Pyhän Katariinan luontopolut ja lintubongarien suosima Järvelän kosteikko ja lintulava.

Lemmikit ovat toivottuja Vaso-kotien asukkaita.
Kartanopuisto on täysin savuton kiinteistö. Kartanonpuiston ja naapuriyhtiön yhteiset piha-alueet eivät ole savuttomia.

Asunnoissa on ensimmäinen hakuaika on 22.4.2021 asti, jonka jälkeen on jatkuva haku. Toimi siis nopeasti ja täytä asuntohakemus sekä hae Kaarinan kaupungin järjestysnumero.  Lisätietoa asunnon hakemisesta

Tutustu tästä Kartanonpuiston asemapiirrokseen ja autopaikoitukseen.

Asuntojen hinnasto esite sekä asuntojen pohjakuvat:
Kartanonpuiston  hinnasto
Kartanonpuiston esite

2h+kt , 46 m2 (A33, A 38, A 43, A 48, A 53)
2h+kt+s, 46,5 m2 (A 34)
2h+kt, 48,5 m2 (A 32, A 37, A 42, A 47, A 52)
2h+kt+s, 56,5 m2 (A 39, A 44, A 49, A 54)
3h+kt+s, 60 m2 (A 30, A35, A40, A45, A50)
3h+kt+s, 68 m2 (A31, A36, A41, A46, A51)
pohjakerros (sisäänkäynti ja huoneistokohtaiset varastot)