Uusia koteja Turun Kärsämäkeen – idylliseen pientaloalueen sydämeen

Uudiskohteemme Villa Gardberg rakentuu tunnelmalliselle ja rauhalliselle pientaloalueelle Turun Kärsämäkeen, vastapäätä vanhaa Hellasta, sittemmin Leafin makeistehdasta. Uusi pientaloalue on uniikki, sillä uudet kodit rakentuvat olemassaolevien vanhojen rakennusten lomaan. Uudiskohteemme Villa Gardberg on saanut nimensä alueen historiaa kunnioittaen. Kiinteistö sijaitsee entisen Amalienborgs Ab panimon, sittemmin Hellas Ab:n makeistehtaan tontilla.

 

Villa Gardberg:iin valmistuu monipuolinen valikoima asuntoja, aina pienistä kodeista perheasuntoihin. Kaksiot ja kolmiot (55 ja 61,5 m2) sijaitsevat luhtitalossa ja sitä suuremmat asunnot rivi- tai paritalossa. Asuntoja on yhteensä 24 ja uudet kodit ovat muuttovalmiita kesäkuussa 2022. Villa Gardberg on savuton kiinteistö.

Villa Gardbergin asuntojen pohjaratkaisut on suunniteltu huolella valoisuutta ja avaruutta korostaen sekä huolettoman mukavaa elämää silmällä pitäen.
Keittiössä on vakiona valkoiset kodinkoneet, kuten astianpesukone, kalusteisiin upotettu uuni ja liesitaso sekä jää-/pakastekaappiyhdistelmä. Isoissa 5h+kt+s-asunnoissa on rinnakkain kaksi jää/pakastinkaappiyhdistelmää. Keittiön altaat ovat teräksisiä yksialtaisia ja työtasoon upotettuja. Kaapistot ovat raikkaan valkoisia. Kaapinovissa ja laatikostoissa on huomioitu käyttömukavuus hidastetuilla liukumekanismeilla.
Asuintilan lattiat ovat tyylikkäät, kulutuksen kestävää laminaattia. Rivi- ja paritalojen eteistilan laattalattia yhdistyy sävyiltään kauniisti asuintilan laminaattilattiaan. Kylpyhuoneessa on Pukkilan mattapintainen valkoinen seinälaatta ja lattiassa valkoinen tai harmaa laattalattia. Kylpy- ja wc-tiloissa on wc-istuin, käsienpesuallas, allaskaappi ja peilikaappi valolla. Toiminallisuutta pesuhuoneeseen tuo mahdollisuus asentaa pesutorni.

Eteisen naulakkokomeroihin asennettavat alumiinikehyksiset peilipintaiset liukuovet tuovat avaruutta ja tilan tuntua. Asuntojen ikkunat varustetaan integroiduilla valkoisilla sälekaihtimilla.

Käyttömukavuutta asumiseen tuo vesikiertoinen lattialämmitys. Lämmitysratkaisuna Villa Gardbergissa  on taloudellinen ja ekologinen vesi-ilmalämpöpumppu.

Arjen iloa rivi- ja paritaloasuntoihin tuo oma takapiha. Luhtitaloissa voi nauttia sisäpihanäkymistä omalla parvekkeella.
Rivi- ja paritalon huoneistokohtaiset varastot ovat sisäänkäynnin yhteydessä ja luhtitalon piha-alueella erillisessä varastorakennuksessa. Irtaimistovarastot ovat puolilämpimiä ja varusteena on hylly sekä vaatetanko. Korttelialueen sisäpihalle rakennetaan viihtyisä lasten leikkialue sekä asukkaiden yhteinen oleskelualue. Oleskelualueelle sijoitetaan viljelyslaatikoita, joihin asukkaat voivat istuttaa silmäniloksi yrttejä, kukkia ja vihanneksia ja hyödyntää satoa ruoanlaitossa.

Autopaikat ovat maksullisia ja varattavissa eParking-palvelun kautta, kun asumisoikeussopimus on allekirjoitettu. Autopaikoista 10 kpl on sähköautojen latauspisteitä. Lisäksi kodeissa on nopeat tietoliikenneyhteydet

Villa Gardbergin sijainti hakee vertaistaan. Palvelujen läheisyys ja jouhevat joukkoliikenneyhteydet tuovat arkeen ihanaa huolettomuutta. Bussipysäkki on  aivan Villa Gardbergin vieressä ja pyörätietä pitkin pyöräilee vaivatta  Turun keskustaan. Autolla matka taittuu sujuvasti niin Turun keskustaan kuin Raision ohikulkutieltä Kauppakeskus Myllyn suuntaan tai Helsinkiin. Palvelutarjonta on kattavaa, sillä vain muutaman kilometrin säteellä on päivittäistavarakauppoja, koulu ja päiväkoti.
Aktiviteetteja löytyy kadun toiselta puolelta Leaf Areenan liikunta- ja elämyskeskuksesta.

Villa Gardbergin ensimmäinen hakuaika on päättynyt 28.12.21Tarjoamme asuntoja hakuun osallistuneille. Mikäli olet kiinnostunut asunnoista suosittelemme sinua jättämään asuntohakemuksen, sillä asunnoista voi tulla vielä uusia hakukierroksia. 
Toimi siis nopeasti ja täytä asuntohakemus sekä hae Turun kaupungin järjestysnumeroLisätietoa asunnon hakemisesta

Tutustu tästä Villa Gardbergin esitteeseen, hinnastoon ja asemapohjakuvaan.
Tutustu tästä huoneistojen pohjakuviin:

Kärsämäentie 68 c, talo A (rivitalo)
5h+kt+s 97,5  m2, asunto A1
4h+kt+s 79 m2, asunto A2
3h+kt+s 73 m2, asunto A3
5h+kt+s 96 m2 asunto A4

Kärsämäentie 68 c, talo B (luhtitalo)
3h+tk+s 55 m2,  asunnto  B5 ja B9 (2. krs)
2h+kt+s 43,5 m2,  asunnot B6 ja B10 (2.krs)
2h+kt+s 42 m2, asunnot B7 ja B11 (2.krs)
2h+kt+s 49,5 m2, asunnot B8 ja B12 (2.krs)

Kärsämäentie 68 f, talo C (rivitalo)
5h+kt+s 97,5 m2, asunto C13
4h+kt+s 79 m2, asunto C14
3h+kt+s 73 m2, asunto C15
5h+kt+s 96 m2, asunto C 16

Kärsämäentie 68 f, talo D (paritalo)
5h+kt+s 108,5 m2, asunto D17
4h+kt+s  76 m2, asunto D18

Kärsämäentie 68 f, talo E (luhtitalo)
2h+kt+s 49,5 m2, asunnot E19 ja E22 (2.krs)
3h+kt+s 61,5 m2, asunnot E20 ja E23 (2.krs)
2h+kt+s 45 m2, asunnot E21 ja E24 (2.krs)