Uusia Vaso-koteja rakenteilla Raisioon paraatipaikalle

Uusia moderneja Vaso-koteja valmistuu  Raision ydinkeskustaan syyskuussa 2020. Asuntojen koot vaihtelevat toimivista 32 m² yksiöistä tilaviin 76,5m² kolmen huoneen koteihin. 

Melodia tarjoaa keskustaelämisen parhaita puolia rauhallisen sivukadun varrella.  Vehreä ympäristö ja laajat harrastusmahdollisuudet ovat kaikki kävelyetäisyyden päässä. Kodit toteutetaan tasokkailla ja ajattomilla pintamateriaaleilla. Lattiat ovat laminaattia ja kylpyhuoneet ovat laatoitettu raikkaasti ja valoisaksi. Keittiöt ovat varusteltu ajanmukaisesti mm. astianpesukoneella ja keraamisella liedellä. Lisäksi kodeissa on modernit tietoliikenneyhteydet. Arjen ja asumisen  mukavuutta lisäävät lasitettu parveke, vesikiertoinen lattialämmitys, huoneistokohtainen ilmanvaihto sekä hyvät kulkuyhteydet ja palvelut, jotka löytyvät kotikulmilta. Kotien tuntumassa on myös Myllyn kauppakeskus laajoine palveluvalikoimineen.

Piha-alueen autokatoksessa on 7 autopaikkaa, joissa on varaus sähköautojen latauksen erillismittaukselle.

Pyöräilijöille on varattu 20 paikkaa piha-alueella, joista 10 on polkupyöräkatoksessa.

Lemmikit ovat tervetulleita Vaso-koteihin.

Melodia on täysin savuton kiinteistö. 
Tutustu Melodian esitteeseen    

Vielä 1h+tk asuntoja haettavissa, joten toimi nopeasti ja täytä asuntohakemus sekä hae Raision kaupungin järjestysnumeroLisätietoa asunnon hakemisesta