Vaso rakentaa jälleen!

Vaso on allekirjoittanut  Hartelan kanssa urakkasopimuksen Raision Ruustinnan rakentamisesta Kirkkoväärtinkujalle. Rakennustyöt ovat alkaneet ja monen ohikulkijan silmään onkin pistänyt näyttävä Vaso-logo työmaan nosturissa. Näin joulunaikaan nosturia komistaa myös jouluvalaistus. Kirkkoväärtinkuja on sijainnillisesti optimaalisessa paikassa. Raision keskustaan on lyhyt kävelymatka, paikallisbussipysäkki on aivan kulman takana, viihtyisät ulkoilupolut lähtevät lähestulkoon Ruustinnan takapihalta, eikä esimerkiksi kesäisin upeasti  kukoistavaan Alppiruusupuistoon ole kuin lyhyt matka.

Seuraa markkinointiamme, mikäli halajat uuteen asumisoikeuskotiin hyvien yhteyksien ja palveluiden Raisioon. Asunnonhaussa tarvittavan Raision kaupungin asumisoikeuden järjestysnumeron voit hankkia jo nyt. Voit myös täyttää kotisivuiltamme löytyvän asuntohakemuksen, joka toimii hakuvahtinasi, eikä Ruutinnan myynnin aloitus pääse livahtamaan silmiesi ohi. Asuntohaku ja markkinointi alkaa joulukuussa.

Ruustinnan huoneistot tulevat olemaan tasokkaasti varusteltuja moderneja kaupunkikoteja. Kokoluokaltaan asunnot ovat yksiöitä, kaksioita ja kolmioita. Kiinteistö on savuton. Uudet asumisoikeuskodit ovat muuttovalmiita tammikuussa 2022.