Upouusia koteja valmistumassa Raision keskustaan

Upouusia Vaso-koteja rakennetaan  viihtyisään ja moderniin asuinkortteliin, aivan Raision ydinkeskustan tuntumaan. Kuusikerroksinen Ruustinna tarjoaa remonttivapaata  kaupunkiasumista erinomaisella sijainnilla. Bussipysäkki sijaitsee kivenheiton päässä Raisiontien varrella, julkiset liikenneyhteydet  Turkuun ovat mitä parhaimmat.  Asuntojen koot vaihtelevat toimivista 32 m² yksiöistä unikkiin 75,5 m² kolmen huoneen koteihin.  Asunnot ovat muuttovalmiita tammikuussa 2022.

Ruustinna uudiskohteen pohjaratkaisut on suunniteltu huolella valoisuutta ja avaruutta korostaen sekä huolettoman mukavaa elämää silmällä pitäen.
Keittiössä on vakiona valkoiset kodinkoneet, kuten keraaminen lattialiesi, integroitu/ulosvedettävä liesikupu, astianpesukone ja jää-/pakastekaappiyhdistelmä. Keittiön kaapinovissa ja laatikostoissa on huomioitu käyttömukavuus hidastetulla ovisaranoilla ja liukumekanismilla . Asuintilan lattiat ovat tyylikkäät, kulutuksen kestävää laminaattia ja kylpyhuoneet ovat laatoitettu raikkaan vaaleiksi ja valoisiksi.
Ikkunat varustetaan integroiduilla vaaleanharmailla  sälekaihtimilla. Arjen iloa tuo oma lasitettu parveke, jossa voi nauttia avarista kaupunkinäkymistä. Osassa asunnoissa on moderni ranskalainen parveke.  Lisäksi kodeissa on nopeat tietoliikenneyhteydet.
Asuinrakennuksen 1-kerroksessa (pohjakerros)  sijaitsevassa kahdessa asunnossa A 1 (1h+kt) ja A 2 (2h+kt+s) huonekorkeus on normaalia korkeampi (3,3 m), joka  tuo tilan tuntua ja avaruutta.

Rakennuksen pohjakerroksessa sijaitsevat, kuivaushuone, irtaimistovarasto sekä  kerhohuone asukkaiden yhteiseen ja yhteisölliseen toimintaan. Irtaimistovarastossa varusteena on hylly sekä vaatetanko. Korttelialueen sisäpihalla rakennetaan viihtyisä lasten leikkialue.

Viihtyisät ulkoilupolut lähtevät lähestulkoon Ruustinnan takapihalta kuten Raision jokilaakson kävelyreitit, eikä esimerkiksi kesäisin upeasti kukoistavaan Alppiruusupuistoon ole kuin lyhyt matka. Kotien tuntumassa on myös Myllyn kauppakeskus laajoine palveluvalikoimineen. Keskustan runsaiden palveluiden lisäksi löytyy mm. useampi koulu, kaupunginkirjasto ja uimahalli Ulpukka. Omatoimiliikkujille Raisio tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet: alueella on useita luontopolkuja ulkoilmasta nautiskelijoille, Kerttulan liikuntakeskuksesta voi  lumisina talvina startata hiihtoladuille, Haunisten altaan luontopolun yhteydessä on 18-väyläinen frisbeegolfrata ja lintubongareille Raision lahdelta löytyy uusi lintutorni.

Maanpäällisessä lämmittämättömässä paikoitushallissa on  yhteensä 25 vuokrattavaa autohallipaikkaa sekä kiinteistön pohjakerroksessa on kaksi vuokrattavaa autotallia, josta suora kulkuyhteys pohjakerroksen sisäänkäynnin aulatilaan. Autohallin  pysäköintipaikoista kuusi autohallipaikkaa varustetaan  sähköautojen keskinopeilla (22kW) latausasemilla. Loput autohallin autopaikoista varustetaan hybriditolpilla.

Lemmikit ovat tervetulleita Vaso-koteihin.
Ruustinna on täysin savuton kiinteistö. Korttelin yhteiset piha-alueet eivät ole savuttomia.

Vielä muutama asunto vapaana. Toimi siis  nopeasti ja täytä asuntohakemus sekä hae Raision kaupungin järjestysnumeroLisätietoa asunnon hakemisesta

Asuntojen hinnasto sekä asuntojen pohjakuvat:

Ruustinnan esite 
Ruustinnan hinnasto

1h+kt, 34,5 m2 (A1, A8, A16  ja A24)
1h+kt, 34,5 m2 (A12 ja A20)
2h+kt+s, 47 m2 (A3, A10 ja A18)
2h+kt+s, 50 m2 (A2, A9, A17 ja A 25) MYYNNISSÄ  A 2
2h+kt+s, 50 m2 (A11 ja A 19)
2h+kt, 54,5 m2 (A30 ja A35)
2h+kt+s, 61,5 m2 (A6, A14, A22, A28, A33)
3h+kt+s, 70 m2 (A4)
3h+k+s, 74 m2 (A5, A13, A21, A27, A32) MYYNNISSÄ  A5
3h+k+s, 74 m2 (A7, A15, A23, A29, A34)
3-4h+kt+s, 75,5,m2 (A26 ja A31) MYYNNISSÄ  A31