Vason palvelut epidemian aikana 1.6. lähtien

Asiakaspalvelu

Olemme varautuneet palvelemaan asukkaitamme ja asiakkaitamme myös poikkeuksellisissa tilanteissa ja tällä hetkellä palvelukatkoksia ei ole näköpiirissä.

Koronaviruksen leviämisen estämiseksi suosittelemme jatkamaan asioimista puhelimitse 02-2747000 tai sähköisesti vaso@vaso.fi ja www.vaso.fi/tee-huoltopyynto. Suosittelemme myös kaikkia asiakkaitamme ottamaan käyttöön huoneistotieto.fi -palvelun, josta luettavissa ajantasaiset tiedotteemme.

Vältämme toistaiseksi kättelyä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Ilmoitathan asiakaspalveluumme vaso@vaso.fi, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu koronavirus tai sinut tai perheenjäsenesi on asetettu karanteeniin viranomaisen toimesta. Näin osaamme tarvittaessa tehostaa yhteisten tilojen siivousta.

 

Siivous ja huollot

Jatkamme edelleen siivouksessa kiinteistöjemme yhteisten tilojen kosketuspintojen tehokasta siivousta.

Huolto- ja korjaustyöt jatkuvat pääasiassa normaalisti, mutta huolto- tai korjaustyön aikana huoneistossa ei asukas voi olla paikalla. Vikailmoitusta tehdessäsi varmistathan, että yhteystietosi ovat oikein, jotta huoltohenkilö voi sopia kanssasi huoltokäynnistä. Olemme ohjeistaneet henkilökuntamme ja yhteistyökumppanimme varmistaaksemme palvelutuotantomme sujumisen koronaviruksesta huolimatta muun muassa matkustuksen, yleisen hygienian ja työtapojen suhteen.

Jos huoneistossasi on tarpeen tehdä korjaustöitä tai huoltotöitä ja huoneistossa oleskelee sairastunut, altistunut tai koronaviruksen vuoksi karanteenissa oleva henkilö taikka kuulut riskiryhmään, pyydämme huomioimaan tämän huoltopyyntöä tehdessä. Huoneistojen, joissa asukas on sairaana, huolto- ja korjaustoimia ei toteuteta. Poikkeuksena tällaisissa tilanteissa ovat akuutit vikatilanteet, jolloin noudatetaan voimassaolevia viranomaisten ohjeistuksia.

Asukkaamme voivat tehdä sähköisen huoltopyynnön verkkosivuiltamme tee huoltopyyntö.

 

Saunat ja taloyhtiön muut yhteiset tilat

Kiinteistöjen yhteiset tilat, kuten saunat, avataan taas asukkaiden käyttöön 1.6.2020 alkaen. Vaso suosittelee kuitenkin, että riskiryhmään kuuluvat henkilöt välttävät edelleen yhteisten tilojen käyttöä. Saunojen siivous tapahtuu tehokkaalla viikkosiivouksella. Saunavuorojen välissä saunoja ei siivota.  Kerhohuonetta käytettäessä tulee huolehtia siitä, että kokoontumisrajoituksia noudatetaan.


Asuinhuoneistojen avaimet ja asuntotarkastukset

Asiakaspalvelumme palvelee tällä hetkellä avaimia noutavia ja jättäviä asiakkaita normaalein aukioloajoin.

Asuntotarkastukset järjestetään huomioiden turvallisuus- ja hygienia-asiat. Isännöintimme on yhteydessä aina poismuuttavaan asukkaaseen ja sopii tarkastuksen ajankohdan sekä muut tarkastukseet liittyvät  yksityiskohdat.

Poismuuttaessasi voit sopia isännöitsijän tai asiakaspalvelumme kanssa jätätkö avaimet asunnon keittiön tiskipöydälle vai palautatko avaimet kirjekuoressa toimistomme ulko-oven postiluukusta.


Asuntojen myynti ja vuokraus

Asuntojen hakeminen jatkuu normaaliin tapaan verkkosivujemme kautta. Olethan yhteydessä sähköpostilla tai puhelimella myyntiimme, mikäli haluat asuntohakemuksen palautuskuorella varustettuna postitettavan kotiisi.                                                                                

Palvelemme asiakkaitamme ja asukkaitamme normaalein aukioloajoin sopimuksen allekirjoitukseen liittyvissä asioissa. Myyntineuvottelijamme sopii allekirjoitusajan erikseen etukäteen allekirjoitusta varten tai sopimuksen voi allekirjoittaa sähköisesti pankkitunnusten/ mobiilivarmenteen avulla.

Asuntonäytöt järjestetään huomioiden turvallisuus ja hygienia-asiat. Asuntomyyntimme on yhteydessä poismuuttavaan asukkaaseen, jotta voidaan sopia asuntonäytön yksityiskohdat. Huomioithan, että asuntoa ei voi mennä katsomaan, mikäli sinulla ja perheenjäsenelläsi on vähäisiäkään flunssaoireita.  Moniin asuttuihin asuntoihin on mahdollista päästä tutustumaan myös virtuaaliesittelyllä. Tarkemmat tiedot Vason asiakaspalvelusta.

Tulemme tarkentamaan ohjeistusta viranomaisohjeistuksen päivittyessä.

 

Asukaskokoukset

Kevään asukaskokoukset siirretään syksylle.

Kehotamme asukastoimikuntia kokoontumaan vain tarvittaessa ja mahdollisuuksien mukaan pitämään kokoukset sähköisiä välineitä käyttäen tai puhelinkokouksina. Huoneistotieto.fi:ssä asukastoimikunnan puheenjohtaja voi tehdä kaikille kiinteistön huoneistotieto.fi:n käyttäjille näkyviä ilmoituksia ilmoitustaululle. Asukastoimikunnan puheenjohtaja voi olla ilmoitusten laatimisominaisuuden käyttöönotosta yhteydessä kiinteistönsä isännöitsijään.

 

Talkoot

Talkoita ei tällä hetkellä järjestetä, mutta voit halutessasi olla yhteydessä isännöitsijään ja tiedustella lavan tuomisesta kiinteistöllenne. Kehotamme kuitenkin vielä välttää kokoontumisia pihojen siistimisessäkin ja tekemään vuorottain pihatöitä.

Kesäkukkien yms. yhteisten tilojen istutusten hankinnasta voit olla yhteydessä isännöitsijään ja pyydämme toimittamaan kuitin postitse tai sähköpostitse.