Vason palvelut keväällä ja toimenpiteet koronaviruksen epidemian hillitsemiseksi, maaliskuu 2021

Asiakaspalvelu

Olemme varautuneet palvelemaan normaalisti asukkaitamme ja tällä hetkellä palvelukatkoksia ei ole näköpiirissä.

Toimistomme on normaalisti auki ja olet tervetullut asioimaan Rauhankadulle. Seuraamme viranomaissuosituksia suojavarusteiden suhteen.  Toivomme, että  käytät kasvomaskia, kun asioit toimistossamme. Huomioithan, että sähköiset palvelut ovat käytössä ja voit asioida kanssamme puhelimitse 02-2747000  tai sähköisesti asuntomyyntiin vaso@vaso.fi . Myös huoltopyynnön voit tehdä huoltoyhtiölle sähköisesti tee huoltopyyntö . Suosittelemme myös kaikkia asukkaitamme ottamaan käyttöön huoneistotieto.fi -palvelun, josta luettavissa ajantasaiset tiedotteemme.

Vältämme toistaiseksi kättelyä asiakkaidemme yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Olemme painottaneet siivouksessa kiinteistöjemme yhteisten tilojen kosketuspintojen siivousta.

 

Asuntojen myynti ja vuokraus

Asuntojen hakeminen jatkuu normaaliin tapaan verkkosivujemme kautta. Olethan yhteydessä sähköpostilla tai puhelimella myyntiimme, mikäli haluat asuntohakemuksen palautuskuorella varustettuna postitettavan kotiisi.                                                                                

Palvelemme asiakkaitamme ja asukkaitamme normaalein aukioloajoin sopimuksen allekirjoitukseen liittyvissä asioissa. Myyntineuvottelijamme sopii allekirjoitusajan erikseen etukäteen tai halutessaan asiakas voi allekirjoittaa sopimuksen sähköisesti.

Asuntoesittelyyn on mahdollisuus osallistua normaalisti. Vason toimistolta on saatavilla suusuojaimia ja muovikäsineitä, kun olet menossa katsomaan asuntoa.Huomioithan, että asuntoa ei voi mennä katsomaan, mikäli sinulla ja perheenjäsenelläsi on vähäisiäkään flunssaoireita.

 

Asuinhuoneistojen avaimet

Asiakaspalvelumme palvelee tällä hetkellä avaimia noutavia ja jättäviä asiakkaita normaalein aukioloajoin. Vastaanotamme ja luovutamme avaimet kädet suojattuina.

Voit myös jättää palautettavat avaimet suljetussa kirjekuoressa Vason toimiston ulko-oven postiluukusta. Kirjekuoren sisällä tulee olla nimesi ja yhteystietosi.


Huolto- ja korjaustyöt

Huolto- ja korjaustyöt jatkuvat normaalisti. Toivomme kuitenkin asiakkaan oleskelevan huoneiston ulkopuolella huoltotyön ajan tai mikäli tämä ei ole mahdollista, odottamaan toisessa huoneessa kuin missä huoltotyötä tehdään.

Olemme ohjeistaneet henkilökuntamme ja yhteistyökumppanimme varmistaaksemme palvelutuotantomme sujumisen koronaviruksesta huolimatta muun muassa matkustuksen, yleisen hygienian ja työtapojen suhteen.

Jos huoneistossasi on tarpeen tehdä korjaustöitä tai huoltotöitä ja huoneistossa oleskelee sairastunut, altistunut tai koronaviruksen vuoksi karanteenissa oleva henkilö, pyydämme huomioimaan tämän huoltopyyntöä tehdessä. Huoneistojen, joissa asukas on sairaana, huolto- ja korjaustoimia ei toteuteta. Poikkeuksena tällaisissa tilanteissa ovat akuutit vikatilanteet, jolloin noudatetaan voimassaolevia viranomaisten ohjeistuksia.

Asukkaamme voivat tehdä sähköisen huoltopyynnön verkkosivuiltamme tee huoltopyyntö.

 

Huoneistotarkastukset

Huoneistotarkastukset tehdään pääsääntöisesti tyhjiin asuntoihin, mutta mikäli tarkastus tehdään asumisen aikana, isännöitsijä sopii ajankohdasta asukkaan kanssa.

Asumisen aikana tehtävissä huoneistotarkastuksissa toivomme asukkaan oleskelevan huoneiston ulkopuolella tarkastuksen ajan, tai mikäli tämä ei ole mahdollista, odottamaan toisessa huoneessa.

Mikäli huoneistossa oleskelee sairastunut, altistunut tai koronaviruksen vuoksi karanteenissa oleva henkilö, ei huoneistoon tehdä tarkastusta asumisen aikana.

Huoneistotarkastajalla on mukanaan suusuojia ja kumikäsineitä.

 

Asukaskokoukset

Kehotamme asukastoimikuntia pitämään kokoukset mahdollisuuksien  mukaan sähköisiävälineitä käyttäen. Huoneistotieto.fi:ssä asukastoimikunnan puheenjohtaja voi tehdä kaikille kiinteistön huoneistotieto.fi:n käyttäjille näkyviä ilmoituksia ilmoitustaululle. Asukastoimikunnan puheenjohtaja voi olla ilmoitusten laatimisominaisuuden käyttöönotosta yhteydessä kiinteistönsä isännöitsijään.