Vason palvelut lähiviikkoina ja toimenpiteet koronavirus epidemian hillitsemiseksi

Olemme varautuneet palvelemaan asukkaitamme ja asiakkaitamme myös poikkeuksellisissa tilanteissa ja tällä hetkellä palvelukatkoksia ei ole näköpiirissä.

 

Asiakaspalvelu

Koronaviruksen leviämisen estämiseksi suosittelemme asioimaan Vason toimistoon puhelimitse 02-2747000 tai sähköisesti vaso@vaso.fi.  Sähköisen huoltopyynnön voit tehdä verkkosivuiltamme. Suosittelemme myös kaikkia asukkaitamme ottamaan käyttöön huoneistotieto.fi -palvelun, josta luettavissa ajantasaiset tiedotteemme.

Vältämme toistaiseksi kättelyä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Olemme painottaneet siivouksessa kiinteistöjemme yhteisten tilojen kosketuspintojen siivousta. Ilmoitathan asiakaspalveluumme vaso@vaso.fi, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on todettu koronavirus tai sinut tai perheenjäsenesi on asetettu karanteeniin viranomaisen toimesta. Näin osaamme tarvittaessa tehostaa yhteisten tilojen siivousta 

Asuntojen myynti ja vuokraus

Asuntojen hakeminen jatkuu normaaliin tapaan verkkosivujemme kautta. Olethan yhteydessä sähköpostilla tai puhelimella myyntiimme, mikäli haluat asuntohakemuksen palautuskuorella varustettuna postitettavan kotiisi.                                                                                                   

Palvelemme asiakkaitamme ja asukkaitamme normaalein aukioloajoin sopimuksen allekirjoitukseen liittyvissä asioissa. Myyntineuvottelijamme sopii allekirjoitusajan erikseen etukäteen ja voi myös postittaa sopimuksen palautuskuorella varustettuna allekirjoitusta varten.

Huomioithan, että asuntoa ei voi mennä katsomaan, mikäli sinulla ja perheenjäsenelläsi on vähäisiäkään flunssaoireita. 

Asuinhuoneistojen avaimet

Asiakaspalvelumme palvelee tällä hetkellä avaimia noutavia ja jättäviä asiakkaita normaalein aukioloajoin. Vastaanotamme ja luovutamme avaimet kädet suojattuina.

Voit myös jättää palautettavat avaimet suljetussa kirjekuoressa Vason toimiston ulko-oven postiluukusta. Kirjekuoren sisällä tulee olla nimesi ja yhteystietosi.

 

Huoneistotarkastukset

Tällä hetkellä huoneistotarkastukset tehdään vain tyhjiin asuntoihin eikä tarkastuksiin oteta asukkaita mukaan.

Kun olet muuttamassa pois, voit jättää asunnon avaimet huoneistoon ja muista ilmoitta isännöitsijälle koska asunnon voi tarkistaa.

 

Huolto- ja korjaustyöt

Huolto- ja korjaustyöt pyritään toteuttamaan mahdollisuuksien mukaan normaalisti. Kiireettömät huoltopyynnöt kuitenkin siirretään myöhäisempään ajankohtaan. 

Huoltoyhtiö saattaa olla sinuun yhteydessä ja varmistaa huoltotyön turvallisuuden kaikille osapuolille. Huoneistojen, joissa asukas on sairaana, huolto- ja korjaustoimia ei toteuteta. Poikkeuksena tällaisissa tilanteissa ovat akuutit vikatilanteet, jolloin noudatetaan voimassaolevia viranomaisten ohjeistuksia. Toimintatavat saattavat erota huoltoyhtiöstä riippuen, joten tarkasta oman kiinteistösi huoltopalvelujen toimintatavat huoltoyhtiöltäsi.  

Asukkaamme voivat tehdä sähköisen huoltopyynnön verkkosivuiltamme tee huoltopyyntö.

Olemme ohjeistaneet henkilökuntamme ja yhteistyökumppanimme varmistaaksemme palvelutuotantomme sujumisen koronaviruksesta huolimatta muun muassa matkustuksen, yleisen hygienian ja työtapojen suhteen.

Taloyhtiön saunavuorot ja yhteistilojen käyttö

Kaikki taloyhtiön saunavuorot on toistaiseksi peruttu. Saunamaksuja ei peritä ajalta, jolloin sauna ei ole käytössä. Kiinteistön kuivaushuonetta ja pesulaa voi tarvittaessa edelleen käyttää.  Hyvä käsihygienia on tärkeää varsinkin, kun liikutaan yhteisissä tiloissa. Suosittelemme siis käyttämään suojakäsineitä, kun liikut rappukäytävässä sekä  käyttämään hissin sijasta portaita jos mahdollista . 

Vaso-kokous ja asukaskokoukset

Toimitamme kevään Vaso -kokousmateriaalin kokousedustajille maaliskuun aikana. Kokous tullaan pitämään videoyhteyden kautta. Toimitamme tarkemmat kokousohjeet kokousmateriaalin yhteydessä.

Kevään asukaskokoukset siirretään syksylle.

Kehotamme asukastoimikuntia kokoontumaan vain tarvittaessa ja mahdollisuuksien mukaan pitämään kokoukset sähköisiävälineitä käyttäen tai puhelinkokouksina. Huoneistotieto.fi:ssä asukastoimikunnan puheenjohtaja voi tehdä kaikille kiinteistön huoneistotieto.fi:n käyttäjille näkyviä ilmoituksia ilmoitustaululle. Asukastoimikunnan puheenjohtaja voi olla ilmoitusten laatimisominaisuuden käyttöönotosta yhteydessä kiinteistönsä isännöitsijään.