Vason palvelut syksyllä ja toimenpiteet koronaviruksen epidemian hillitsemiseksi, lokakuu 2020

Asiakaspalvelu

Olemme varautuneet palvelemaan asiakkaitamme normaalein aukioloajoin eikä palvelukatkoksia ole tällä hetkellä näköpiirissä. Olet tervetullut asioimaan toimistollemme Rauhankadulle, palvelemme maanantaista keskiviikkoon kello 9-16, torstaisin kello 10-16 ja perjantaisin kello 9-16. Suosittelemme kuitenkin sähköisten palvelukanavien ensisijaista hyödyntämistä sekä ajanvarausta:

Suojavarusteiden suhteen seuraamme viranomaissuosituksia. Toimistomme asiakaspalvelussa on pisarasuojat ja asiakkaille on tarjolla hengityssuojaimia sekä kumikäsineitä.  

Asuntojen myynti ja vuokraus

Asuntojen hakeminen jatkuu normaaliin tapaan verkkosivujemme kautta. Olethan yhteydessä sähköpostilla tai puhelimella myyntiimme, mikäli haluat asuntohakemuksen palautuskuorella varustettuna postitettavan kotiisi.                                                                                

Asumisoikeussopimukset pyritään allekirjoittamaan ensisijaisesti sähköisesti, tarvittaessa voimme allekirjoitusajan myös toimistolle.

Asuntoesittelyihin voit osallistua normaalisti jos olet terve ja oireeton. Suosittelemme käyttämään suusuojaimia ja muovikäsinteitä asuntonäytöissä. Toimistoltamme voi noutaa suojavarusteita.

Kiinteistöjen yhteiset tilat

Olemme painottaneet siivouksessa kiinteistöjemme yhteisten tilojen kosketuspintojen siivousta.

Suosittelemme pitämään turvavälit liikkuessasi kiinteistöjen yhteisissä tiloissa kuten esim. kerrostalon rappukäytävissä. Hissien samanaikaista käyttöä tulee välttää. Perheenjäsenet voivat käyttää yhdessä hissiä.

Asuinhuoneistojen avaimet

Asiakaspalvelumme palvelee tällä hetkellä avaimia noutavia ja jättäviä asiakkaita normaalein aukioloajoin.

Asuntojen palautuvat avaimet voi jättää halutessaan suljetussa kirjekuoressa Vason toimiston ulko-oven postiluukusta. Kirjekuoren sisällä tulee olla nimesi ja yhteystietosi.

Huolto- ja korjaustyöt

Huolto- ja korjaustyöt jatkuvat normaalisti. Toivomme kuitenkin asiakkaan oleskelevan huoneiston ulkopuolella huoltotyön ajan tai mikäli tämä ei ole mahdollista, odottamaan toisessa huoneessa kuin missä huoltotyötä tehdään.

Olemme ohjeistaneet henkilökuntamme ja yhteistyökumppanimme varmistaaksemme palvelutuotantomme sujumisen koronaviruksesta huolimatta muun muassa matkustuksen, yleisen hygienian ja työtapojen suhteen.

Jos huoneistossasi on tarpeen tehdä korjaustöitä tai huoltotöitä ja huoneistossa oleskelee sairastunut, altistunut tai koronaviruksen vuoksi karanteenissa oleva henkilö, pyydämme huomioimaan tämän huoltopyyntöä tehdessä. Huoneistojen, joissa asukas on sairaana, huolto- ja korjaustoimia ei toteuteta. Poikkeuksena tällaisissa tilanteissa ovat akuutit vikatilanteet, jolloin noudatetaan voimassa olevia viranomaisten ohjeistuksia.

Asukkaamme voivat tehdä sähköisen huoltopyynnön verkkosivuiltamme tee huoltopyyntö.

Huoneistotarkastukset

Huoneistotarkastukset tehdään asumisaikana asukkaan irtisanottua asunnon. Isännöitsijä on asukkaaseen yhteydessä ja sopii tarkastuksen käytännön järjestelyistä. Toivomme kuitenkin asiakkaan oleskelevan huoneiston ulkopuolella huoneistotarkastuksen ajan tai mikäli tämä ei ole mahdollista, odottamaan toisessa huoneessa.

Huoneistojen, joissa asukas on sairaana, huoneistotarkastusta ei toteuteta asuttuun asuntoon.

Huoneistotarkastajalla on mukanaan suusuojia ja kumikäsineitä.

Asukaskokoukset

Kokousjärjestelyissä noudatetaan viranomaissuosituksia. Toimitamme tarkemmat kokousohjeet kokousmateriaalin yhteydessä.

Asukaskokoukset on suunniteltu pidettävän normaalisti. Kokousjärjestelyissä noudatetaan viranomaissuosituksia.

Vaso ja YTE (asukkaiden yhteistyöelin) suosittelee asukastoimikuntia pitämään kokoukset mahdollisuuksien mukaan sähköisiä välineitä käyttäen. Huoneistotieto.fi:ssä asukastoimikunnan puheenjohtaja voi tehdä kaikille kiinteistön huoneistotieto.fi:n käyttäjille näkyviä ilmoituksia ilmoitustaululle. Asukastoimikunnan puheenjohtaja voi olla ilmoitusten laatimisominaisuuden käyttöönotosta yhteydessä kiinteistönsä isännöitsijään.