Häiriöilmoitus

Häiriöilmoitus

Välillä naapurisopu saattaa rakoilla häiritsevän elämän takia. Normaalit asumisen äänet kuuluvat kerrostalo- ja rivitaloasumiseen mutta naapurin kohtuuttoman häiritsevää asumista ei kuitenkaan tarvitse sietää.
Suosittelemme kuitenkin ensin keskustelemaan häiriön aiheuttajan kanssa. Naapurisi ei välttämättä tiedä aiheuttavansa häiriötä. Jos häiriöt ovat vakavia, älä lähde selvittämään tilannetta itse, vaan soita yleiseen hätänumeroon 112.
Mikäli häiriöt kuitenkin jatkuvat keskustelusta huolimatta, voit tehdä tällä lomakkeella isännöitsijälle häiriöilmoituksen.
Pyydämme lomakkeessa tietojasi mutta niitä ei paljasteta häiriön aiheuttajalle. Tietojasi tarvitaan kun arvioimme häiriön vakavuutta ja tarvitessamme lisätietoja. Jos tapaus johtaa oikeusprosessiin, sinua saatetaan pyytää todistajaksi.
 • Vaso ei kerro häiriötä aiheuttaneelle asukkaalle ilmoittajan tietoja. Jos häiriötilanne johtaa rikosoikeudellisiin toimenpiteisiin, poliisi ja oikeuslaitos voivat vaatia yhteystiedot tietoonsa. Onneksi tällaisia tapauksia tulee vastaan harvoin, sillä yleensä asumishäiriöt ratkeavat helpommin.
 • Kirjoita osoite mitä kiinteistöä häiriöilmoitus koskee.
 • Kerro ketä asukasta tai mitä asuntoa häiriöilmoitus koskee.
 • Kuvaile mahdollisimman tarkasti häiriötä, kuinka usein sitä tapahtuu ja mihin kellonaikaan häiriötä esiintyy.
 • Drop files here or
  Max. file size: 16 MB, Max. files: 8.
   Tähän voit liittää lisätiedoksi esim. kuvia tai muita dokumenttejä.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.