Asuntohakemus toimii kuin asuntovahti

Täyttämällä asuntohakemuksen kerrot meille, minkälaista asuntoa haet ja miltä alueilta. Sen jälkeen ilmoitamme automaattisesti hakuasi vastaavista vapautuvista asunnoista lähettämällä sinulle asuntotarjouksia eli hakemus toimii kuin asuntovahti. Hakemus on voimassa 12 kuukautta, jonka jälkeen se poistuu automaattisesti.

Asuntohakemuksen jättäminen tai asuntotarjouksen vastaanottaminen ei sido sinua millään tavalla. Täytä asuntohakemus täällä.

Halutessasi voit tulla täyttämään asuntohakemuksen myös toimistollemme, Rauhankatu 4.

Hae järjestysnymero

Asuntohakemusta varten tarvitset asumisoikeuden järjestysnumeron, sillä sen perusteella ratkaistaan kyseisen asunnon tuleva asukas. Järjestysnumeron myöntää se kunta tai kaupunki, jonka alueella asunto sijaitsee. Lue lisää järjestysnumerosta tai hae järjestysnumeroa.

Voit täyttää asuntohakemuksen heti, kun olet hakenut järjestysnumeroa eli sinun ei tarvitse odottaa järjestysnumeron saapumista.

Täytä asuntohakemus täällä.

Täydennä asuntohakemustasi myöhemmin

Kun täytät asuntohakemuksen verkossa, saat hakemuksen lähettämisen jälkeen tunnuksen, jolla voit myöhemmin muokata tai täydentää hakemustasi. Jos täytät kokonaan uuden hakemuksen, aiempi hakemuksesi ei ole sen jälkeen enää voimassa. Asuntohakemuksesi on voimassa 12 kuukautta.

Täydennä asuntohakemustasi täällä.