Asuntohakemus toimii kuin asuntovahti

Täyttämällä asuntohakemuksen kerrot meille, minkälaista asuntoa haet ja miltä alueilta. Sen jälkeen ilmoitamme automaattisesti hakuasi vastaavista vapautuvista asunnoista lähettämällä sinulle asuntotarjouksia eli hakemus toimii kuin asuntovahti. Asuntohakemus on kunta/kaupunkikohtainen, Mikäli olet kiinnostunut  useammassa kaupungissa olevista vasokodeista tulee asuntohakemus tehdä jokaiseen kaupunkiin erikseen. Hakemus on voimassa 12 kuukautta, jonka jälkeen se poistuu automaattisesti.

Asuntohakemuksen jättäminen tai asuntotarjouksen vastaanottaminen ei sido sinua millään tavalla. Täytä asuntohakemus täällä.

Halutessasi voit tulla täyttämään asuntohakemuksen myös toimistollemme, Rauhankatu 4.

Hae järjestysnymero

Asuntohakemusta varten tarvitset asumisoikeuden järjestysnumeron, sillä sen perusteella ratkaistaan kyseisen asunnon tuleva asukas. Järjestysnumeron myöntää se kunta tai kaupunki, jonka alueella asunto sijaitsee. Lue lisää järjestysnumerosta tai hae järjestysnumeroa.

Voit täyttää asuntohakemuksen heti, kun olet hakenut järjestysnumeroa eli sinun ei tarvitse odottaa järjestysnumeron saapumista.

Täytä asuntohakemus täällä.

Täydennä asuntohakemustasi myöhemmin

Kun täytät asuntohakemuksen verkossa, saat sähköpostiisi vahvistusviestin, jossa on linkki, josta  voit kirjautua muokkaamaan  hakemustasi. Huom!  Hakemusta ei ole mahdollista muokata mikäli asuntohakemuksessasi ei ole ilmoitettu kunnalta saatua järjestysnumeroa. Ilmoitathan Vason asuntomyyntiin , mikäli olet saanut asuntohakuun tarvittavan järjestysnumeron.  Lisäämme hakemukseesi järjestysnumeron, jonka jälkeen voit muokata asuntohakemustasi sähköpostiisi saamasta linkistä tai  tästä linkistä .  Huomoithan, että uusi hakemus poistaa edellisen hakemuksen ko. kaupunkiin. Mahdolliset muiden kaupunkien asuntohakemukset pysyvät voimassa.  Asuntohakemuksesi on voimassa 12 kuukautta.