Huoneistotieto.fi-palvelu

Huoneistotieto.fi on asukkaille tarkoitettu palvelu, joka kokoaa yhteen oman kotisi ja taloyhtiösi tiedot sekä helpottaa viestintää Vason, asukastoimikunnan, isännöitsijän ja sinun välillä. 

Palvelun ominaisuudet

Oman asunnon ja taloyhtiön tiedot

Palvelussa voit päivittää ja täydentää henkilökohtaisia yhteystietojasi ja selailla oman asuntosi tietoja sekä omaa vastike- ja maksuhistoriaasi. Palvelusta löytyy myös taloyhtiösi ilmoitustaulu, johon tulee ajankohtaisia tiedotteita, sekä kiinteistöön liittyvät asiakirjat, kuten järjestyssäännöt ja asukaskokousten pöytäkirjat. Palvelusta löydät myös kaikki tärkeät yhteystiedot, kuten huoltoyhtiö ja isännöitsijä.

Vikailmoitukset nopeasti perille

Helpoin tapa tehdä omaa asuntoa koskeva vikailmoitus on Huoneistotieto.fi-palvelun kautta. Palvelusta voit seurata ajantasaisesti, miten vikailmoituksen käsittely etenee.

Tehokasta tiedotusta

Palvelun kautta Vaso voi tavoittaa sinut erittäin nopeasti poikkeustilanteissa, esimerkiksi yllättävien vesikatkojen tai muiden häiriöiden aikana. Voimme muistuttaa sinua myös lähestyvästä asukaskokouksesta tai muusta ajankohtaisesta asiasta.

Helppo tapa lähettää viesti

Palvelusta löytyy myös kootusti kaikki viestit ja tiedotteet, jotka Vaso on lähettänyt sinulle. Palvelu mahdollistaa jatkossa myös vaivattoman viestinnän asukkaan, isännöitsijän ja Vason muun hallinnon välillä. 

Näin otat Huoneistotieto.fi-palvelun käyttöösi

  1. Mene osoitteeseen www.huoneistotieto.fi tai lataa Huoneistotieto.fi-sovellus Apple- tai Android-puhelimesi sovelluskaupasta.
  2. Ensimmäisellä kerralla kirjautuminen vaatii tunnistautumista pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.
  3. Luo itsellesi tunnukset palveluun. Niillä pääset kirjautumaan seuraavalla kerralla.
  4. Olet valmis käyttämään palvelua!