Isännöinti ja huolto

Vason kiinteistöistä huolehtii Vason isännöitsijät sekä huoltoyhtiöt. 

Kiinteistön oma huoltoyhtiö hoitaa asunnon ja kiinteistön korjaustarpeet sekä mm. ovenavaukset. Kiireettömän huoltopyynnön voit tehdä tästä tai soittamalla omalle huoltoyhtiöllesi. Kiireellisissä tapauksissa huoltoyhtiön päivystys palvelee sinua vuorokauden ympäri.  

Vason isännöinti huolehtii kiinteistöjen teknisestä kunnosta, suuremmista korjaustöistä sekä yleisestä asumisviihtyvyydestä kiinteistössä. Kiinteistöassistentilta voit tiedustella ja varata autopaikkoja sekä tilata lisäavaimia asuntoosi.
Kiinteistön oma isännöitsijä hyväksyy kanta-asiakashyvitykset ja asunnon muutostyöt sekä neuvoo niihin liittyvissä asioissa. Isännöitsijä tekee asuntoosi huoneistotarkastuksen, kun olet irtisanonut asuntosi. Isännöitsijä toimii läheisessä yhteistyössä asukastoimikunnan kanssa ja on mukana asukaskokouksessa, joka järjestetään vähintään kerran vuodessa kiinteistön asukkaille.

 

Voit etsiä asuinkiinteistösi isännöitsijän ja huoltoyhtiön yhteystiedot ja tästä näet mitkä asiat ovat Vason ja mitkä asukkaan vastuulla.

 

Täältä löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin: