Lomakkeet

Tältä sivulta löydät tarvittavat lomakkeet ja ohjeet niiden täyttöön.

 

Muuttoilmoitus huoltoyhtiölle

Muuttaessasi asumaan Vasolle tai Vasolta pois, muistathan tehdä muuttoilmoituksen kiinteistösi huoltoyhtiölle, joka ylläpitää talonkirjoja. 
Muuttoilmoituksen saatuaan, huoltoyhtiö lisää / poistaa nimet postilaatikkoon/oveen/nimitauluun. 
Muistathan tehdä muuttoilmoituksen myös Postiin sekä Digi- ja Väestotietovirastolle

Huom! Lassila& Tikanojan kiinteistöhuollon ohjeet muutajille löydät täältä! 

Lue tästä lisää muuttoilmoituksesta.

 

Muuttotarkastuslomake

1.1.2021 alkaen asukkaat tekevät asuntoihinsa muuttotarkastuksen sisäänmuuton yhteydessä.
Kun muutat asuntoon, tulee sinun tehdä muuttotarkastus, jossa käyt läpi asunnon yleiskunnon. Lomakkeen voit täyttää sähköisesti tai paperisena ja se tulee palauttaa Vasolle kahden viikon kuluessa asunnon vastaanotosta (avainten luovutuksesta). Mikäli lomaketta ei ole palautettu, isännöitsijä katsoo asunnon olevan moitteettomassa kunnossa muuttohetkellä.  
Tämä lomake välittyy suoraan isännöitsijälle mutta huomioithan, että se ei automaattisesti ohjaudu huoltoyhtiölle, vaan huoltopyyntö on tehtävä erikseen.

Täytä muuttotarkastuslomake tästä

 

Huoltopyyntö

Tiputtava hana, lämmin jääkaappi, viallinen pistorasia ja muut kiinteistön huoltopyynnöt voit tehdä täältä suoraan huoltoyhtiöllesi. 
Jos sinua askarruttaa mitkä asiat kuuluvat asukkaan hoidettavaksi ja mitkä Vason, niin voit tarkistaa ne täältä

 

Muutostyöhakemus

Kun haluat remontoida omaa vasokotiasi, täytä isännöitsijälle muutostyöhakemus. Täältä voit lukea mitkä muutostyöt ovat luvanvaraisia.  
Lupaa muutostöille voit hakea tästä sähköisellä lomakkeella, joka välittyy suoraan isännöitsijällesi. Voit myös  ladata paperisen muutostyölomakkeen ja palauttaa sen Vason toimistolle.

 

Irtisano asunto

Kun olet muuttamassa pois tai vaihtamassa asuntoa, muista irtisanoa nykyinen asuntosi. Irtisanomisen pystyt helposti tekemään sähköisesti täältä tai palauttamalla irtisanomislomakkeen Vasolle. Tällä irtisanomislomakkeella voit irtisanoa myös vuokra-asunnon.
Asumisoikeusasunnon irtisanomisaika on 3kk siitä päivästä kun olemme vastaanottaneet irtisanomisen. Lisätietoa irtisanomisesta voit lukea täältä ja muistathan lukea myös poismuuttajan muistilistan.

 

Asukaslaskutushinnasto

Asukkaan velvollisuus on asumisensa aikana hoitaa ja ylläpitää asuntoansa huolellisesti sekä ilmoittaa asunnon vioista huoltoyhtiölle. Mikäli asukas on laimilyönnyt tämän velvollisuuden, veloittaa Vaso asukkaalta tämän hinnaston tai todellisten kustannusten mukaisen korvauksen. Normaalia kulumista ei laskuteta. 
Muistathan lukea tarkkaan poismuuttajan muistilistan, jotta ikäviä yllätyksiä ei tule poismuuttaessasi.