Muuttoilmoitus

Kun olet muuttamassa Vason asuntoon tai asunnosta pois, sinun täytyy tehdä muuttoilmoitus Digi -ja väestövirastolle, Postille sekä kiinteistösi huoltoyhtiölle.

Ilmoitus Vasolle

Vaso ei tarvitse erillistä muuttoilmoitusta, vaan se tehdään huoltoyhtiölle.
Mikäli asuntosi henkilömäärä muuttuu asumisen aikana tai haluat muuttaa vesimaksun henkilömäärää, tulee sinun ilmoittaa uusi henkilömäärä Vason vastikeneuvontaan vastikevalvonta@vaso.fi.  
Vason isännöintiin voit ilmoittaa vaihtuneesta nimestä isannointi@vaso.fi ja muistathan ilmoittaa sen myös omalle huoltoyhtiöllesi. 

Muuttoilmoitus Digi- ja väestötietovirastoon sekä Postiin

Muuttuneet asumistietosi sinun tulee päivittää valtakunnalliseen väestötietojärjestelmään Digi -ja väestövirastoon sekä Postiin.

Kun teet muuttoilmoituksen hyvissä ajoin ennen muuttoa – viimeistään viikkoa aiemmin – varmistat, että saat postisi heti oikeaan osoitteeseen. Muuttoilmoitus on tehtävä Digi -ja väestövirastoon lain mukaan viikon kuluessa muutosta.

Ilmoitus on tehtävä myös tilapäisestä asumisesta, jos se kestää yli kolme kuukautta. Lyhyemmästä tilapäisestä asumisesta voit halutessasi tehdä muuttoilmoituksen.

Tee sähköinen muuttoilmoitus.
Muuttoilmoitukseen tekoon verkossa tarvitset verkkopankkitunnukset, sähköisen henkilökortin tai Postin käyttäjätunnukset.

Muuttoilmoitus huoltoyhtiölle

Ilmoita muutostasi myös huoltoyhtiölle sekä taloon muuttaessasi (saapumisilmoitus) että poismuuttaessasi (lähtöilmoitus). Muuttoilmoituksen tekeminen on tärkeää, jotta huoltoyhtiö voi esimerkiksi vaihtaa oikean nimen postilaatikkoon ja avata sinulle kotisi oven, jos avaimet ovat unohtuneet sisälle.

Huoltoyhtiösi yhteystiedot saat huoneistotieto.fi palvelusta tai taloyhtiösi ilmoitustaululta.

Lataa valmis pohja muuttoilmoitusta varten tai tee muuttoilmoitus kiinteistön huoltoyhtiön kotisivuilla. Oman kohteesi huoltoyhtiön tiedot löydät kohdekohtaisilta sivuilta sekä kiinteistön ilmoitustaululta.

Lataa tästä muuttoilmoituspohja huoltoyhtiölle (PDF).

Voit tehdä muuttoilmoituksen myös suoraan oman huoltoyhtiösi kotisivuilla:

ARKEA (toistaiseksi muuttoilmoitukset sähköpostilla asiakaspalvelu@arkea.fi)
AKSELI KIINTEISTÖPALVELUT    
DOMINO KIINTEISTÖPALVELUT OY                                   
HARITUN HUOLTO                    
KIINTEISTÖJUKKA   
KIINTEISTÖHUOLTO RUSANEN             
KIINTEISTÖÄSSÄ                      
LAINE JA NUMMISTO             
LASSILA & TIKANOJA               
RTK PALVELU                             
SOFSAM-KIINTEISTÖPALVELUT            
TAAJAMA TEAM                       
TALO TEAM OY                                
TURUN TALOPALVELU