Netti ja TV

DNA toimittaa netti- ja TV-palvelut kaikkiin Vason kiinteistöihin. Toimittaja on valittu kilpailutuksen perusteella. Asukkaalla tulee olla käytössään joko kaapelidigiboksi tai -tv.

Voit noutaa maksutta DNA kaupasta DNA TV-kortin (1 kpl/huoneisto), joka laajentaa tv-kanavien tarjontaa ns. maksuttomien kaapelikanavien lisäksi. Kun muutat pois, kortti tulee palauttaa DNA Kauppaan.

HD-kanavien ja joidenkin normaalitarkkuudella lähetettävien kanavien katseluun tarvitset Cable Ready HD-merkityn vastaanottimen (digiboksi tai televisio).

Ota DNA Netin perusnopeus käyttöösi

Saat DNA Netin käyttöösi soittamalla DNA Asiakaspalveluun p. 044 144 044 tai osoitteessa www.dna.fi/tlk. Kaikissa Vaso-asunnoissa on käytössä DNA Netin perusnopeus 50 Mbit/s (paluusuunta 10 Mbit/s).

Voit noutaa kaapelitaloudessa tarvittavan kaapelimodeemin maksutta DNA kaupasta tai soittamalla DNA:n maksuttomaan palvelunumeroon 0800 550 044, jolloin DNA toimittaa modeemin sinulle postitse.

DNA suosittelee Valokuitu Plus-kaapelimodeemia – lue lisää modeemista. Kun muutat pois Vason asunnosta, palauta modeemi DNA Kauppaan.

Ethernet-kohteissa (Ilkanterassi, Länsipuisto, Keonraitti, Kukoila, Kuninkaanlaakso, Westparkin Lehmus, Soininen*, Westparkin Honka, Metsola, Ratsu ja Prinssi) erillistä kaapelimodeemia ei tarvita. Laajakaistapalvelun käyttöönotto vaatii kuitenkin rekisteröinnin; rekisteröidy palvelun käyttäjäksi DNA Asiakaspalvelussa p. 044 144 044 tai osoitteessa www.dna.fi/tlk

*Soinisissa huoneistokohtainen nopeus on 100 Mbit/s (paluusuunta 10 Mbit/s).
Sopimusehtojen mukainen hyväksyttävä vaihteluväli saapuvassa nopeudessa on 30–50 Mbit/s ja lähtevässä nopeudessa 4–10 Mbt/s.

Voit halutessasi tilata nettiisi lisää nopeutta edullisesti

Lisänopeuksia voi tilata DNA:n asiakaspalvelusta, p. 044 144 044. Lisänopeuksien hinnat ovat:

  • 100 Mbit/s 9,90 €/kk
  • 200 Mbit/s 19,90 €/kk
  • 350 Mbit/s 24,90 €/kk
  • 1 G (1000 Mbit/s) 39,90 €/kk (Rajoitettu saatavuus)

Käytössäsi on DNA:n kaapelitelevisioverkon palvelut

DNA:n kaapelitelevisioverkon kautta näet peruskanavat, kuten YLE:n kanavat, MTV3:n, Nelosen sekä monia muita TV-kanavia. TV-kortin käyttöönotto kannattaa, sillä sen kautta saat katsottavaksesi FOX HD ja National Geographic HD -teräväpiirtokanavat ja lisäksi kuukausittain vaihtuvan Kuukauden kanavan sekä kuukauden ottelun.

Voit noutaa maksutta DNA Kaupasta DNA TV-kortin (1 kpl/huoneisto). Kun muutat pois, palauta kortti DNA Kauppaan. TV-kortin omistajana ulottuvillasi ovat myös maksu-tv-kanavien laaja urheilu-, viihde- ja dokumenttitarjonta, ohjelmakirjastot ja DNA TV Vuokraamo.

Tarvitset kaapelitalouteen sopivan digiboksin tai television (DVB-C). HD-kanavien ja osa normaalitarkkuudella lähetettävien kanavien katselu edellyttää Cable Ready HD-merkittyä vastaanotinta.

Tutustu myös DNA TV Hubiin [linkki: https://kauppa4.dna.fi/dnatvlaajakaista], joka yhdistää tutun television, vuokraamon ja yli 4000 sovellusta yhdeksi helpoksi kokonaisuudeksi. Nopea DNA Netti ja TV Hubi yhdessä tekevät koko perheen viihtymisestä helppoa, jopa usealla laitteella yhtä aikaa. Esim. DNA Netti 400M + TV Hubi vain 24,90 €/kk sis. modeemin (24 kk sopimus).