Netti ja TV

DNA toimittaa netti- ja TV-palvelut kaikkiin Vason kiinteistöihin. Toimittaja on valittu kilpailutuksen perusteella. Asukkaalla tulee olla käytössään kaapelitalouteen sopiva Cable Ready HD- tai DVB-C -merkitty televisio tai digiboksi.

Ota DNA Netin perusnopeus käyttöösi

Saat DNA Netin käyttöösi soittamalla DNA Asiakaspalveluun p. 044 144 044 tai osoitteessa www.dna.fi/vaso. Kaikissa Vaso-asunnoissa on käytössä DNA Netin perusnopeus 100 Mbit/s (paluusuunta 10 Mbit/s).

Voit noutaa kaapelitaloudessa tarvittavan kaapelimodeemin DNA Kaupasta tai soittamalla DNA:n maksuttomaan palvelunumeroon 0800 550 044, jolloin DNA toimittaa modeemin sinulle postitse. Ensimmäisen modeemin asukas saa veloituksetta.

 

DNA suosittelee kaapelimodeemia, jolla muodostat kotiisi langattoman sisäverkon eli WiFin – lue lisää modeemista. Kun muutat pois Vason asunnosta, palauta modeemi DNA Kauppaan.

Ethernet-kohteissa (Ilkanterassi, Länsipuisto, Keonraitti, Kukoila, Kuninkaanlaakso, Westparkin Lehmus, Soininen, Westparkin Honka, Metsola, Katariina, Pappilanaho, Ratsu, Unikko, Prinssi, Melodia ja Jokihelmi, Ruustinna, Kartanonpuisto, ja Villa Gardberg) erillistä kaapelimodeemia ei tarvita. Laajakaistapalvelun käyttöönotto vaatii kuitenkin rekisteröinnin; rekisteröidy palvelun käyttäjäksi DNA Asiakaspalvelussa p. 044 144 044 tai osoitteessa www.dna.fi/vaso

Voit halutessasi tilata nettiisi lisää nopeutta edullisesti

Lisänopeuksia voi tilata DNA:n asiakaspalvelusta, p. 044 144 044. Lisänopeuksien hinnat ovat:

DNA Netti 200 M…………. 15,90 €/kk
DNA Netti 400 M…………. 19,90 €/kk
DNA Netti 600 M…………. 24,90 €/kk
DNA Netti1000 M……….. 34,90 €/kk 
Liittymän avaus 6,90 €, perusnopeus avaus 0 €.

Käytössäsi on DNA:n kaapelitelevisioverkon palvelut

DNA:n kaapelitelevisioverkon kautta näet peruskanavat, kuten YLE:n kanavat, MTV3:n, Nelosen sekä monia muita TV-kanavia. TV-kortin käyttöönotto kannattaa, sillä sen kautta saat katsottavaksesi FOX HD ja National Geographic HD -teräväpiirtokanavat ja lisäksi kuukausittain vaihtuvan Kuukauden kanavan.

Voit noutaa maksutta DNA Kaupasta DNA TV-kortin (1/kpl/huoneisto). Kun muutat pois, palautetaan kortti DNA Kauppaan.

TV-kortin omistajana ulottuvillasi ovat myös maksu-tv-kanavien laaja urheilu-, viihde- ja dokumenttitarjonta,  suoratoistopalvelut ja DNA TV Vuokraamo.
Lue lisää dna.fi/dnatv.

Tarvitset kaapelitalouteen sopivan Cable Ready HD-tai DVB-C -merkityn television, digiboksin tai DNA TV Hubin.

Tutustu myös DNA TV Hubiin , joka yhdistää tutun television, vuokraamon ja yli 7000 Android-sovellusta yhdeksi helpoksi kokonaisuudeksi. Nopea DNA Netti ja TV Hubi yhdessä tekevät koko perheen viihtymisestä helppoa, jopa usealla laitteella yhtä aikaa.