Netti ja TV

DNA toimittaa netti- ja TV-palvelut kaikkiin Vason kiinteistöihin. Toimittaja on valittu kilpailutuksen perusteella. Asukkaalla tulee olla käytössään kaapelitalouteen sopiva Cable Ready HD- tai DVB-C -merkitty televisio tai digiboksi.

Ota DNA Netin perusnopeus käyttöösi

Saat DNA Netin käyttöösi soittamalla DNA Asiakaspalveluun p. 044 144 044 tai osoitteessa www.dna.fi/vaso. Kaikissa Vaso-asunnoissa on käytössä DNA Netin perusnopeus 100 Mbit/s (paluusuunta 10 Mbit/s).

Voit noutaa kaapelitaloudessa tarvittavan kaapelimodeemin DNA kaupasta tai soittamalla DNA:n maksuttomaan palvelunumeroon 0800 550 044, jolloin DNA toimittaa modeemin sinulle postitse. Ensimmäisen modeemin asukas saa veloituksetta.

 

DNA suosittelee Valokuitu Plus-kaapelimodeemia – lue lisää modeemista. Kun muutat pois Vason asunnosta, palauta modeemi DNA Kauppaan.

Ethernet-kohteissa (Ilkanterassi, Länsipuisto, Keonraitti, Kukoila, Kuninkaanlaakso, Westparkin Lehmus, Soininen, Westparkin Honka, Metsola, Katariina, Pappilanaho, Ratsu, Unikko, Prinssi, Melodia ja Jokihelmi, Ruustinna) erillistä kaapelimodeemia ei tarvita. Laajakaistapalvelun käyttöönotto vaatii kuitenkin rekisteröinnin; rekisteröidy palvelun käyttäjäksi DNA Asiakaspalvelussa p. 044 144 044 tai osoitteessa www.dna.fi/vaso

Voit halutessasi tilata nettiisi lisää nopeutta edullisesti

Lisänopeuksia voi tilata DNA:n asiakaspalvelusta, p. 044 144 044. Lisänopeuksien hinnat ovat:

 

  • 200 Mbit/s 19,90 €/kk
  • 400 Mbit/s 24,90 €/kk
  • 1 G (1000 Mbit/s) 39,90 €/kk 

Käytössäsi on DNA:n kaapelitelevisioverkon palvelut

DNA:n kaapelitelevisioverkon kautta näet peruskanavat, kuten YLE:n kanavat, MTV3:n, Nelosen sekä monia muita TV-kanavia. TV-kortin käyttöönotto kannattaa, sillä sen kautta saat katsottavaksesi FOX HD ja National Geographic HD -teräväpiirtokanavat ja lisäksi kuukausittain vaihtuvan Kuukauden kanavan.

Voit noutaa maksutta DNA Kaupasta DNA TV-kortin (1/kpl/huoneisto). Kun muutat pois, palautetaan kortti DNA Kauppaan.

TV-kortin omistajana ulottuvillasi ovat myös maksu-tv-kanavien laaja urheilu-, viihde- ja dokumenttitarjonta,  suoratoistopalvelut ja DNA TV Vuokraamo.
Lue lisää dna.fi/dnatv.

Tavitset kaapelitalouteen sopivan Cable Ready HD-tai DVB-C -merkityn television, digiboksin tai SDNA TV Hubi.

Tutustu myös DNA TV Hubiin , joka yhdistää tutun television, vuokraamon ja yli 7000 Android-sovellusta yhdeksi helpoksi kokonaisuudeksi. Nopea DNA Netti ja TV Hubi yhdessä tekevät koko perheen viihtymisestä helppoa, jopa usealla laitteella yhtä aikaa.