Kysymyksiä perusparannusurakan siirtymisestä

Hyvät asukkaat,
kiinteistöönne on suunnitteilla perusparannusremontti, jonka oli tarkoitus alkaa tänä kesänä.

Kiinteistönne perusparannuksen urakka on kilpailutettu helmikuussa. Viimeaikaiset maailman tapahtumat ovat nostaneet rakennus- ja materiaalikustannuksia niin merkittävästi, että emme valitettavasti voi tällä hetkellä aloittaa suunniteltua perusparannusremonttia suunnitellussa aikataulussa.

Seuraamme tilanteen kehittymistä ja kilpailutamme perusparannusurakan heti uudelleen, kun maailmantilanne rauhoittuu tai kustannusnousu pysähtyy/vakiintuu. Pyrimme saamaan suunnitellut remontit käyntiin uusien kilpailutuksien myötä mahdollisimman pian. Uudet kilpailutukset tehdään viimeistään syksyllä, jolloin perusparannusurakoiden alku tulee suunnitelmien mukaan ajoittumaan loppuvuoteen 2022 tai alkuvuoteen 2023.

Tiedotamme asukkaita heti, kun saamme uutta tietoa tilanteesta.

Tilanne on ikävä asukkaillemme, ja pahoittelemme aiheutunutta pettymystä. Perusparannusremonttien viivästykset ovat takaiskuja myös Vasolle ja kiinteistöjen kunnossapidolle. Toivottavasti pääsemme jatkamaan perusparannusten parissa mahdollisimman pian.

 

Ystävällisin terveisin
Vaso

Maria Aspala                                                             Teppo Heinonen
toimitusjohtaja                                                         kiinteistöpäällikkö

 

Kysymyksiä siirtyneeseen perusparannusurakkaan?

Perusparannusten siirtyminen koskee useita kiinteistöjä, josta johtuen emme valitettavasti pysty vastaamaan yksittäisiin tiedusteluihin, vaan pyydämme keskittämään kysymykset Teams -kokoukseen, jossa kiinteistöpäälikkö Teppo Heinonen vastaa kysymyksiinne.

Keskusteluja järjestetään:

Torstaina 7.4.2022 klo 16-18 ja mukaan keskusteluun pääset tästä linkistä

Perjantaina 8.4.2022 klo 8.30-9.30 ja mukaan pääset tästä linkistä

 

Mikäli et pääse osallistumaan Teams -kokoukseen voit keskustella isännöitsijän kanssa seuraavassa asukaskokouksessa perusparannuksen siirtymisestä.