Siirry sisältöön

Asumisoikeusasuminen on edullinen vaihtoehto

Asuminen asumisoikeusasunnossa ja sen hyödyt

Asumisen kustannukset voivat nousta Turun seudulla korkeiksi, mutta onneksi on olemassa vaihtoehtoja, jotka tarjoavat laadukasta asumista kohtuulliseen hintaan. Asumisoikeusasuminen on yksi tällainen vaihtoehto, ja se onkin saavuttanut suosiota erityisesti lapsiperheiden ja seniori-ikäisten keskuudessa. Asumisoikeusjärjestelmä mahdollistaa yhdistää omistus- ja vuokra-asumisen parhaat puolet – asukkaalla on vakaa ja pitkäaikainen oikeus asua kohtuuhintaisessa asunnossa, mutta ilman suurta alkupääomaa tai asuntolainan huolia.

Asumisoikeusasumisen suurimpia etuja on sen taloudellisuus. Asumisoikeusmaksu on 10 %- 15 % asunnon hankintahinnasta, mikä on huomattavasti vähemmän kuin sijoitus omistusasuntoon. Lisäksi kuukausittainen käyttövastike on usein verrattavissa vuokra-asumiseen, mutta asumisoikeusasunnossa asuva saa nauttia asumisestaan aivan kuin omistusasunnossa, mutta huolettomammin,  ilman suurta asuntolainan taakkaa. Tämä tekee asumisoikeusasunnoista houkuttelevan vaihtoehdon monille, jotka haluavat asua laadukkaasti mutta silti kohtuullisin kuukausikustannuksin.

Varsinais-Suomen Asumisoikeus, Vaso

Varsinais-Suomen Asumisoikeus, lyhyemmin Vaso, on Turun alueen johtava toimija. Vaso tarjoaa monipuolisia asumisratkaisuja, jotka soveltuvat niin yksinasuville, pariskunnille kuin perheillekin. Vason asumisoikeusasunnot sijaitsevat viihtyisillä alueilla Turussa ja sen ympäristökunnissa, kuten Raisiossa, Liedossa, Kaarinassa ja Naantalissa. Asumisoikeusasunto on erinomainen valinta, kun etsit turvallista, mutta samalla kohtuuhintaista asumismuotoa. Vaihtoehtoja löytyy monenlaisiin tarpeisiin ja toiveisiin – löydä sinäkin viihtyisä koti, jossa voit nauttia asumisesta ilman taloudellista riskiä!

Uusimmat uutiset