Siirry sisältöön

Asumisoikeusasumisen hyödyt ja edut

Mikä tekee aso-asumisesta niin houkuttelevan vaihtoehdon?

Asumisoikeusasuminen on hyvin suosittu asumismuoto, joka tarjoaa monia etuja vuokra- ja omistusasumiseen verrattuna. Asumisoikeusasumisessa asukkaat saavat turvallisen ja pitkäaikaisen kodin ilman suurta alkupääomaa tai taloudellista riskiä. Varsinais-Suomen Asumisoikeus – Vaso, on alueen johtava asumisoikeustoimija Turun asuinalueella. Vaso omistaa, ylläpitää ja tuottaa laadukkaita ja kohtuuhintaisia asumisoikeuskoteja kaikkiin elämäntilanteisiin. Asumisoikeusasuminen on erityisen houkutteleva vaihtoehto niille, jotka arvostavat asumisen vakautta, mutta eivät vielä ole valmiita tai kykeneviä sitoutumaan omistusasunnon hankintaan.

Asumisoikeusasunnoissa asukkaat maksavat kohtuullisen suuruisen asumisoikeusmaksun, joka on 10 %- 15 % haettavan asumisoikeusasunnon hankintahinnasta. Tämän jälkeen kuukausittainen käyttövastike kattaa asunnon ylläpidon ja hallinnoinnin kulut. Vaso:n asumisoikeusasunnot tarjoavat kilpailukykyisen hintatason, joka mahdollistaa laadukkaan asumisen ilman, että taloudellinen taakka kasvaa liian suureksi. Lisäksi Vaso ei tavoittele liiketaloudellista voittoa, joten asukkaat luottaa asumiskustannusten pysyvän kohtuullisina pitkällä aikavälillä.

Asumisoikeusasuntojen joustavuus ja turvallisuus

Asumisoikeusasumisessa joustavuus on yksi niiden suurimmista eduista. Asukkaat voivat vaihtaa asumisoikeusasuntoa elämäntilanteen muuttuessa, mikä tekee siitä ihanteellisen vaihtoehdon niin nuorille aikuisille, perheille kuin ikääntyvillekin. Vaso:n asumisoikeusasunnot sijaitsevat Turussa, Raisiossa, Naantalissa, Kaarinassa ja Liedossa tarjoten laajan valikoiman vaihtoehtoja eri alueilta ja erilaisista asuinmiljöistä. Tämä tarkoittaa, että asukkaat voivat valita asuinpaikkansa omien toiveidensa mukaan, olipa kyseessä sitten lähellä keskustaa sijaitseva kerrostaloasunto tai rauhallisempi pientaloalue lähellä luontoa.

Turvallisuus on toinen merkittävä etu, jonka asumisoikeusasuminen tarjoaa. Koska Vaso on yleishyödyllinen yhtiö, sen ensisijainen tavoite on tarjota asukkailleen kohtuuhintainen, turvallinen ja viihtyisä koti, ei tuottaa voittoa osakkaille. Asumisoikeusasunnoissa asukkailla on oikeus asua asunnossa niin kauan kuin haluavat, kunhan he noudattavat asumisoikeussopimuksen ehtoja. Tämä tuo mielenrauhaa ja vakautta, jota harvoin löytyy muista asumismuodoista.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Vaso:n asumisoikeusasunnot ovat tunnettuja niiden korkeasta laadusta ja kohtuuhintaisuudesta. Yhtiö tarjoaa monipuolisia asumisratkaisuja, jotka soveltuvat kaikenikäisille ja -kokoisille perheille. Vaso:n asumisoikeusasunnot ovatkin erinomainen valinta kaikille, jotka etsivät turvallista, joustavaa ja kohtuuhintaista asumisvaihtoehtoa Varsinais-Suomessa.

Vason toimisto palvelee Turussa hyvien yhteyksien varrella. Vason myyntitiimi palvelee sähköisesti osoitteessa myynti@vaso.fi.

Uusimmat uutiset