Siirry sisältöön

Asumisoikeusasunnossa voit asua niin kauan kuin haluat

Huoletonta asumista asumisoikeusasunnossa

Asumisoikeusasuntojen suurimpia etuja on turvattu ja  huoleton asuminen. Kun olet maksanut asumisoikeusmaksun, voit asua asunnossa niin kauan kuin haluat, kunhan noudatat asumisoikeussopimuksen ehtoja. Tämä tuo turvaa ja vakautta elämään, sillä saat itse päättää asumisajan- asumisoikeus on elinikäinen. Arki on huolettomampaa, sillä Vaso vastaa asuntoosi kiinteästi kuuluvien kodinkoneiden ja kalusteiden toimivuudesta ja kunnosta.

Vason asumisoikeusasunnot tarjoavat myös joustavuutta, sillä voit vaihtaa asumisoikeusasuntoa elämäntilanteesi muuttuessa. Olipa kyseessä sitten perheenlisäys, työpaikan vaihto tai eläkkeelle siirtyminen, Vasolla on vaihtoehto juuri vaihtuviin elämäntilainteisiin sopiva koti.

Lisäksi Vason asumisoikeusasunnot ovat tunnettuja korkeasta laadustaan. Vaso omistaa, ylläpitää ja rakentaa asumisoikeuskoteja, jotka vastaavat nykyaikaisia asumisvaatimuksia. Asunnot ovat suunniteltu kestämään aikaa ja tarjoamaan mukavuutta ja toimivuutta asukkailleen. Vason ylläpitämät kiinteistöt ovat myös hyvin hoidettuja, mikä tarkoittaa, että asukkaat voivat nauttia huolettomasta asumisesta ilman ylläpitohuolia.
Asumisoikeus on vahva vaihtoehto vuokra- ja omistusasumiselle.

Yhteydenotot

Voit tulla poikkeamaan toimistomme aukioloaikoina ma-to klo 10-16 ja pe klo 10-15 os. Rauhankatu 4, 20100 Turku tai voit lähettää meille viestiä tästä. Tervetuloa tutustumaan Vaso-koteihin!

Uusimmat uutiset