Siirry sisältöön

Asumisoikeusasunnot ja vastuullinen kiinteistöjen ylläpito Turun seudulla

Ostaisitko asumisoikeusasunnon Turun seudulta?

Asumisoikeusasuntojen suosio on kasvanut viime vuosina merkittävästi. Monet ihmiset näkevät asumisoikeusjärjestelmän houkuttelevana vaihtoehtona omistusasumiselle. Mikä tekee asumisoikeusasunnoista niin houkuttelevia?

Asumisoikeusasunnot – Sijoitus tulevaisuuteen

Asumisoikeusasuminen tarjoaa monia etuja niin taloudellisesta ennakoitavuudesta kuin takuuvarmasta asumisesta kiinnostuneille. Turussa sijaitseva Vaso – Varsinais-Suomen Asumisoikeus Oy on Turun alueen johtava asumisoikeusasuntojen tarjoaja, jolla on laadukkaita ja kohtuuhintaisia koteja kaikkiin elämäntilanteisiin.

Ensinnäkin, asumisoikeusasunto tarjoaa asumisen joustavuutta ja huolettomuutta. Asumisoikeusjärjestelmässä asukas maksaa asumisoikeusmaksun, joka vastaa noin 15% asunnon hankintahinnasta. Asukkaalla on asumis- ja hallintaoikeus asuntoon ja asukas saa itse päättää asumisaikansa.

Toiseksi, asumisoikeusasunto on myös turvallinen sijoitus tulevaisuuteen. Asumisoikeusasuntoon maksettu asumisoikeusmaksu palautetaan täysmääräisenä ja rakennuskustannusidenksillä tarkistettuna asunnosta poismuutettaessa.

Vaso- Vastuullinen kiinteistöjen ylläpito Turun seudulla

Vaso on tunnettu kiinteistöjensä vastuullisesta ja ammattitaitoisesta ylläpidosta. Vaso omistaa ja ylläpitää noin 1700 asumisoikeuskotia Turun seudulla.

Kiinteistöjen ylläpitoon kuuluu monia tärkeitä tehtäviä, kuten korjaus- ja kunnossapitotöitä, yhteisten tilojen siisteydestä huolehtimista sekä energiatehokkuuden parantamista. Vaso panostaa näihin osa-alueisiin ja varmistaa, että asunnot ovat kunnossa ja turvallisia asua.

Tärkeä osa vastuullista kiinteistöjen ylläpitoa on myös ekologinen ja kestävä asuminen. Vaso tekee jatkuvasti töitä energiatehokkuuden parantamiseksi ja ympäristöystävällisyyden tukemiseksi. Vaso pyrkii pienentämään rakentamisen ja asumisen  hiilijalanjälkeä ja luomaan kestäviä asumisratkaisuja  asukkaille.

Vasolla on  laadukkaita asumisoikeuskoteja, joka tuo joustavuutta, taloudellisia etuja ja turvallisuutta asukkaille. Lisäksi Vaso panostaa vastuulliseen kiinteistöjen ylläpitoon, mikä takaa asumisviihtyvyyden ja kestävän asumisen Turun seudulla.

Uusimmat uutiset