Siirry sisältöön
Artemiksen ensimmäinen hakukierros on sulkeutunut. Jätä asuntohakemus ja osallistu seuraaville kierroksille. Houkuttelevan helppo arki kutsuu sinua!

Asumisoikeusasunnot Turun seudulla – Vaso on luotettava kumppani

Asumisoikeusasuminen: Vaihtoehto perinteisille asumismuodoille

Turun seudulla asumisoikeusasuminen on noussut suosituksi vaihtoehdoksi niille, jotka etsivät vakituisen kodin tunnetta ilman omistusasunnon hankintaan liittyvää taloudellista painetta. Asumisoikeusasunto tarjoaa joustavuutta ja turvallisuutta, sillä asukas maksaa aluksi vain asumisoikeusmaksun, joka on yleensä 10-15 % asunnon markkina-arvosta. Tämän jälkeen kuukausittainen käyttövastike kattaa asumisen ylläpitokulut, mikä tekee talouden suunnittelusta ennakoitavaa.

Asumisoikeusasunnon asukkaana saat nauttia monista omistusasumisen eduista ilman, että sinun tarvitsee sitoutua asunnon täysimääräiseen omistukseen. Voit asua asunnossa niin kauan kuin haluat, kunhan noudatat asumisoikeussopimuksen ehtoja. Mikäli päätät muuttaa pois, saat asumisoikeusmaksun takaisin indeksikorjattuna, vähennettynä mahdollisista asukkaan vastuulle kuuluvista korjauksista.

Vaso – Turun seudun asumisoikeusasuntojen luotettava tarjoaja

Vaso on tunnettu toimija Turun seudulla, joka on erikoistunut asumisoikeusasuntojen tarjoamiseen. Kattava valikoimamme sisältää laadukkaita asumisoikeuskoteja, jotka sopivat erilaisiin elämäntilanteisiin. Olitpa sitten nuori ensiasunnon etsijä, perheellinen tilaa kaipaava tai seniori rauhallista ja turvallista asumista hakeva, Vaso pystyy vastaamaan tarpeisiisi.

Vason toiminta perustuu yleishyödylliseen periaatteeseen, mikä tarkoittaa, että toimimme kustannustehokkaasti ja ilman liiketaloudellisen voiton tavoittelua. Tämä mahdollistaa kohtuuhintaisten asumisoikeusasuntojen tarjoamisen ja varmistaa, että asukkaiden etu on aina etusijalla. Vason pitkä historia ja kokemus alalla tekevät siitä luotettavan ja turvallisen valinnan asumisoikeusasunnon etsijälle.

Asumisoikeusasunnon hankkiminen Vason kautta

Kun olet päättänyt, että asumisoikeusasunto on sinulle sopiva asumismuoto, Vason asiantunteva henkilökunta auttaa sinua löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivan kodin. Heidän palveluksessaan on ammattilaisia, jotka tuntevat Turun seudun asuntomarkkinat ja osaavat ohjata sinut läpi asumisoikeusasunnon hankkimisen prosessin.

Prosessi alkaa asumisoikeusasunnon hakemisesta, jatkuu sopivan kodin löytymisen kautta asumisoikeusmaksun suorittamiseen ja päättyy muuttoon uuteen kotiin. Vaso huolehtii asuntojen ylläpidosta ja tarjoaa asukkailleen laadukasta asumista, jossa yhteisöllisyys ja viihtyvyys ovat keskiössä. Tutustu Vason tarjontaan ja löydä oma asumisoikeuskotisi Turun seudulta.

Uusimmat uutiset