Siirry sisältöön
Artemiksen ensimmäinen hakukierros on sulkeutunut. Jätä asuntohakemus ja osallistu seuraaville kierroksille. Houkuttelevan helppo arki kutsuu sinua!

Asumisoikeusasunnot Turun seudulla

Edullista ja turvallista asumista Turun alueella

Turun seudulla asumisoikeusasunnot tarjoavat edullisen ja turvallisen asumisvaihtoehdon monille. Asumisoikeusasuminen on suosittu valinta, sillä se yhdistää vuokra- ja omistusasumisen parhaat puolet. Vaso on alueen johtava toimija, joka on tunnettu laadukkaista asumisoikeuskodeistaan.

Asumisoikeusasuntoihin on mahdollista päästä käsiksi pienemmällä alkupääomalla kuin omistusasuntoihin, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon erityisesti ensiasunnon ostajille. Vason tarjoamat asumisoikeusasunnot sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella ja palveluiden äärellä, mikä lisää asumismukavuutta.

Asumisoikeusasuntojen hyödyt ja mahdollisuudet

Asumisoikeusasunto tarjoaa asukkaalleen vakautta ja turvaa, sillä asumisoikeus on voimassa niin kauan kuin asukas itse haluaa. Asumisoikeusmaksun palauttaminen indeksikorjattuna takaa, että asukas ei menetä sijoittamaansa pääomaa. Vason asumisoikeusasunnot ovat myös kustannustehokkaita. Kuukausittainen käyttövastike kattaa kaikki asumisen ylläpitokulut, mikä tekee talouden suunnittelusta ennakoitavaa ja helpottaa arjen hallintaa.

Asumisoikeusasumisen hyviin puoliin kuuluu myös joustavuus ja yhteisöllisyys. Asumisoikeusasukkaat voivat nauttia omannäköisestään kodista ilman suurta taloudellista riskiä, ja heillä on mahdollisuus vaikuttaa asuinympäristönsä kehittämiseen. Yhteisöllisyys näkyy esimerkiksi naapuriapuna ja yhteisten tilojen aktiivisena käyttönä, mikä luo turvallisen ja viihtyisän ilmapiirin. Lisäksi asumisoikeusasunnot tarjoavat vakautta elämään: asukkaat voivat asua asunnossa niin kauan kuin haluavat, ilman pelkoa häädöstä tai vuokrankorotuksista, jotka ylittävät yleisen elinkustannusindeksin nousun.

Laadukasta asumista kaikissa elämäntilanteissa

Vaso tarjoaa asumisoikeusasuntoja, jotka sopivat kaikkiin elämäntilanteisiin. Olipa kyseessä sitten nuori pariskunta, lapsiperhe tai eläkeläiset, Vason asumisoikeusasunnot tarjoavat laadukkaat puitteet asumiseen. Yhtiön pitkä historia ja kokemus asumisoikeusasuntojen tarjoajana Turun seudulla takaavat, että asukkaat voivat luottaa saavansa parasta mahdollista palvelua ja asumiskokemusta.

Vason asumisoikeusasunnot sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien ja palveluiden äärellä, mikä tekee niistä houkuttelevan vaihtoehdon. Jos etsinnässä oli sitten pieni yksiö tai suurempi perheasunto, Vaso pystyy tarjoamaan kodin, joka vastaa asukkaiden toiveita ja tarpeita.

Uusimmat uutiset