Siirry sisältöön
Artemiksen ensimmäinen hakukierros on sulkeutunut. Jätä asuntohakemus ja osallistu seuraaville kierroksille. Houkuttelevan helppo arki kutsuu sinua!

Keonrinne – Eläkepäivinä mukavaa ja helppoa asumista Raision keskustassa

Keonrinne tarjoaa ikäihmisille ihanteellisen mahdollisuuden asua mukavasti ja turvallisesti Raision kaupungin sydämessä. Vuonna 2002 valmistunut kerrostalokohde sijaitsee avoimella ja valoisalla paikalla, mahdollistaen useimmista asunnoista avautuvat näyttävät keskikaupunkimaisemat. Tämä yhdistettynä kiinteistön lapsiystävälliseen leikkipihaan ja autopaikkaan pysäköintirakennuksessa tekee Keonrinteestä houkuttelevan vaihtoehdon ikäihmisille, jotka arvostavat keskustan palveluiden läheisyyttä ja helppoa asumista.

Asuntojen tehokas suunnittelu ja järkevät tilaratkaisut tekevät päivittäisestä elämästä Keonrinteessä vaivatonta. Käyttövastikkeeseen sisältyvä laajakaistayhteys takaa, että yhteydenpito perheeseen ja ystäviin on helppoa, ja modernit mukavuudet, kuten kaukolämpö ja vesikiertoinen lattialämmitys, takaavat asumisen mukavuuden ja kohtuuhintaisuuden vuoden ympäri.

Keonrinne on suunniteltu vastaamaan ikäihmisten tarpeisiin tarjoamalla turvallisen ja mukavan asuinympäristön, jossa on helppo nauttia eläkepäivistä. Erillinen pysäköintirakennus sijatsee asuinrakennuksen vieressä, josta autolla liikkuvat voivat vuokrata autopaikan. Keskeinen sijainti Raision kaupungin ydinkeskustassa mahdollistaa sujuvan pääsyn kaikkiin tarvittaviin palveluihin niin, että oma auto ei ole tarpeellinen.

Keonrinne on oivallinen valinta ikäihmisille, jotka etsivät yhdistelmää mukavasta asumisesta ja keskustan elämisen helppoudesta. Tässä kohteessa voit nauttia kaupungin tarjoamista mukavuuksista turvallisessa ja viihtyisässä ympäristössä.

Tutustu kohteeseen tästä

Uusimmat uutiset