Siirry sisältöön
Artemiksen ensimmäinen hakukierros on sulkeutunut. Jätä asuntohakemus ja osallistu seuraaville kierroksille. Houkuttelevan helppo arki kutsuu sinua!

Keonrinne – Nuoren Unelma-asunto Raision keskustassa

Keonrinne tarjoaa nuorille aikuisille ainutlaatuisen yhdistelmän keskeistä sijaintia Raision kaupungin ytimessä ja tehokkaasti suunniteltuja asuntoja, jotka tukevat nuoren elämän tarpeita. Vuonna 2002 valmistunut, Keonrinne sijaitsee näkymiltään avoimella paikalla ja keskeisellä sijainnilla. Useimmista asunnoista upeat keskikaupunkimaisemat ja luoden inspiroivan ympäristön nuoren aikuisen elämään ja vapaa-aikaan.

Kohteen suunnittelussa on otettu huomioon nuorten tai opiskelijoiden tarpeet, kuten käyttövastikkeeseen sisältyvä laajakaistayhteys, joka on välttämätön lähes jokaisen arjessa. Lisäksi auton saa pysäköityä asuinkiinteistön viereiseen pysäköintirakennukseen.

Keonrinteen asunnot on suunniteltu tehokkaasti, ottaen huomioon maisemanäkymät ja ilmansuunnat, mikä takaa miellyttävän asumiskokemuksen keskellä kaupunkia. Nuorille tai opiskeloijoille, jotka arvostavat helppoa pääsyä kouluun, kauppoihin ja vapaa-ajan palveluihin, Keonrinne on täydellinen valinta.

Tässä kohteessa yhdistyvät käytännöllisyys ja keskustan elämän vilinä, tarjoten nuorille aikuisille tai opiskelijoille ihanteellisen ympäristön opiskeluun ja rentoutumiseen. Keonrinne on suunniteltu aktiivisen aikuisen elämäntyyliin sopivaksi, mahdollistaen nautinnollisen ja sujuvan arjen keskellä Raisiota.

Tutustu kohteeseen tästä

Uusimmat uutiset