Siirry sisältöön
Artemiksen ensimmäinen hakukierros on sulkeutunut. Jätä asuntohakemus ja osallistu seuraaville kierroksille. Houkuttelevan helppo arki kutsuu sinua!

Keonrinne – Perhe-elämää Raisiossa

Keonrinne tarjoaa perheille harvinaisen tilaisuuden nauttia keskustan mukavuuksista samalla, kun he voivat elää rauhallista perhe-elämää. Sijaiten Raision kaupungin ydinkeskustassa, Keonrinne yhdistää urbaanin elämäntyylin ja perheille sopivat puitteet ainutlaatuisella tavalla. Tämä vuonna 2002 rakennettu kerrostalokohde tarjoaa näyttävät keskikaupunkimaisemat suotuisiin ilmansuuntiin, luoden valoisan ja avaran asumiskokemuksen.

Erityisesti perheitä silmällä pitäen Keonrinteessä on hyvin varusteltu leikkipiha, joka tarjoaa lapsille turvallisen ja viihtyisän paikan leikkiä ja viettää aikaa ulkona. Tämä on merkittävä etu keskustassa asumisessa, jossa ulkoilumahdollisuudet voivat joskus olla rajalliset. Lisäksi erillinen kahdessa tasossa oleva pysäköintirakennus tekee perheen arjesta sujuvampaa, poistaen pysäköinnin aiheuttaman stressin.

Asuntojen tehokas neliöiden käyttö mahdollistaa jokaisen perheen löytävän juuri heidän tarpeisiinsa sopivan kodin. Lisäksi käyttövastikkeeseen sisältyvä laajakaistayhteys varmistaa, että modernin perheen viestintä- ja viihdetarpeet täyttyvät vaivattomasti.

Keonrinne on ihanteellinen valinta perheille, jotka etsivät keskustan dynaamista elämäntyyliä yhdistettynä lapsiystävällisiin mukavuuksiin. Täällä voit nauttia kaupungin sykkeestä turvallisessa ja viihtyisässä ympäristössä, joka tukee perheen onnellista ja aktiivista elämää.

Tutustu kohteeseen tästä

Uusimmat uutiset