Siirry sisältöön
Artemiksen ensimmäinen hakukierros on sulkeutunut. Jätä asuntohakemus ja osallistu seuraaville kierroksille. Houkuttelevan helppo arki kutsuu sinua!

Kerttulanniitty – Eläkepäivinä turvallista ja mukavaa asumista Raisiossa

Kerttulanniityn kerrostalokiinteistö Kokinvuoren alueella Raisiossa tarjoaa ikäihmisille turvallisen ja mukavan asumisvaihtoehdon, jossa yhdistyy rauhallinen asuminen ja lähellä olevat palvelut. Kiinteistön sijainti terveyskeskuksen, koulun ja liikuntakeskuksen välittömässä läheisyydessä tarjoaa helpon pääsyn terveys- ja vapaa-ajan palveluihin, mikä on erityisen tärkeää myös eläkepäivinä.

Vuonna 2023 tehty perusparannusremontti on tuonut asuntoihin modernit mukavuudet, kuten uudistetut keittiöt ja kylpyhuoneet, jotka on suunniteltu esteettömiksi ja helppokäyttöisiksi. Lasitetut parvekkeet ja alakerran asuntojen patiot tarjoavat viihtyisän lisätilan, jossa voi nauttia ulkoilmasta suojassa sääolosuhteilta.

Raisio tarjoaa ikäihmisille monipuoliset palvelut, kuten suositun uintikeskus Ulpukan ja laajan kirjaston, sekä lähikaupan, joka on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Julkinen liikenne on järjestetty hyvin, ja omalla autolla liikkuminen on sujuvaa. Kiinteistössä on vuokrattavissa sähkauton latauspaikkoja eParking-palvelustata, joka tukee nykyaikaista liikkumista myös sähköautoilla.

Kerttulanniitty on ihanteellinen valinta ikäihmisille, jotka arvostavat itsenäistä, mutta huoletonna ja mukavaa asumista. Tutustu asuinkiinteistöön ja tee eläkepäivistäsi nautinnollisemmat.

Tutustu kohteeseen tästä

Uusimmat uutiset