Siirry sisältöön
Artemiksen ensimmäinen hakukierros on sulkeutunut. Jätä asuntohakemus ja osallistu seuraaville kierroksille. Houkuttelevan helppo arki kutsuu sinua!

Kerttulanniitty – Opiskelijan edullinen ja käytännöllinen valinta Raisiossa

Kerttulanniityn kerrostaloalue Raisiossa tarjoaa opiskelijoille ainutlaatuisen yhdistelmän edullista asumista, loistavia palveluita ja erinomaisia liikenneyhteyksiä. Sijaintinsa ansiosta, lähellä terveyskeskusta, kouluja ja liikuntakeskusta, alue sopii erinomaisesti aktiivista ja sosiaalista elämäntyyliä arvostaville opiskelijoille. Edulliset asumisoikeusmaksut ja asunnot, joissa on laajakaistayhteys sisältyvänä vastikkeeseen, tekevät Kerttulanniitystä houkuttelevan vaihtoehdon budjettitietoiselle opiskelijalle.

Perusparannusremontin myötä uudistetut keittiöt ja kylpyhuoneet tarjoavat mukavuutta ja toimivuutta arkeen, ja lasitettu parveke tai patio pohjakerroksen asunnoissa tuo lisätilaa ja mahdollisuuden nauttia ulkoilmasta suurimman osan vuodesta. Julkisen liikenteen hyvät yhteydet sekä nopea pääsy Ohitustielle takaavat, että opiskelijat pääsevät helposti liikkumaan niin Raisiossa kuin ympäröiviinkin kaupunkeihin ja oppilaitoksiin.

Kerttulanniityssä asuvat opiskelijat voivat nauttia myös Raision tarjoamista harrastus- ja vapaa-ajan mahdollisuuksista, kuten uintikeskus Ulpukasta ja Kerttulan liikuntakeskuksesta, jotka tarjoavat monipuolisia liikunta- ja vapaa-ajan aktiviteetteja. Lähikauppa ja Raision keskustan sekä kauppakeskus Myllyn palvelut takaavat, että kaikki tarvittava on aina lähellä.

Kerttulanniitty tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden asua mukavasti ja edullisesti, keskellä kaikkea tarvittavaa. Tutustu kohteeseen ja löydä oma kotisi Raisiosta.

Tutustu kohteeseen tästä

Uusimmat uutiset