Siirry sisältöön
Artemiksen ensimmäinen hakukierros on sulkeutunut. Jätä asuntohakemus ja osallistu seuraaville kierroksille. Houkuttelevan helppo arki kutsuu sinua!

Kerttula Raisiossa: Ihanteellinen asuinalue

Raisio

Raisio, Turun naapurikunta, on tunnettu vehreistä maisemistaan ja rauhallisesta elämänrytmistään. Se tarjoaa asukkailleen kaupunkimaisen elämän mukavuudet, säilyttäen pienen kaupungin charmin. Täällä yhdistyvät moderni asuminen ja luonnonläheisyys, mikä tekee siitä ihanteellisen paikan niin lapsiperheille, pariskunnille kuin yksin asuvillekin.

Raisiossa sijaitsevat asumisoikeusasunnot ovat erinomainen vaihtoehto niille, jotka etsivät laadukasta ja kohtuuhintaista asumista. Vaso, alueen johtava asumisoikeusasuntojen tarjoaja, on tunnettu siitä, että se tarjoaa monipuolisia asumisratkaisuja kaikenlaisiin tarpeisiin. Asumisoikeusasuminen onkin suosittu asumismuoto, joka yhdistää vuokra- ja omistusasumisen parhaat puolet.

Asumisoikeusasuminen

Asumisoikeusasuminen on joustava ja turvallinen asumismuoto, joka tarjoaa vakautta ilman suurta taloudellista sitoumusta. Asumisoikeusasunnoissa asuvat maksavat aluksi asumisoikeusmaksun, joka on tyypillisesti 10-15 % asunnon markkina-arvosta. Tämän jälkeen kuukausittainen käyttövastike kattaa asumisen ylläpitokulut, mikä tekee talouden suunnittelusta ennakoitavaa ja hallittavaa. Asumisoikeusasunnon haltija nauttii monista oikeuksista, kuten mahdollisuudesta asua asunnossa niin kauan kuin haluaa, kunhan noudattaa sopimuksen ehtoja. Toisaalta, jos asumisoikeudesta päättää luopua, asumisoikeusmaksu palautetaan indeksikorjattuna, vähennettynä mahdollisista asukkaan vastuulle kuuluvista korjauksista. Tämä tekee asumisoikeusasumisesta turvallisen ja ennakoitavan sijoituksen.

Raisiossa asumisen etuihin kuuluu alueen kattavat palvelut: kaupat, koulut, päiväkodit ja terveyspalvelut ovat kaikki helposti saavutettavissa. Lisäksi Raisio tarjoaa monipuolisia vapaa-ajanviettomahdollisuuksia, kuten liikuntapaikkoja, kulttuuritapahtumia ja kauniita ulkoilualueita. Tämä kaikki luo puitteet aktiiviselle ja sosiaaliselle elämälle. Raisio onkin paikka, jossa ei ainoastaan asuta, vaan jossa eletään täysipainoista elämää.

Tutustu lisää meihin ja kohteisiimme: www.vaso.fi

Uusimmat uutiset