Siirry sisältöön
Artemiksen ensimmäinen hakukierros on sulkeutunut. Jätä asuntohakemus ja osallistu seuraaville kierroksille. Houkuttelevan helppo arki kutsuu sinua!

Kerttulanniitty – Täydellinen koti kasvavalle perheelle

Kerttulan kerrostaloalue Kokinvuoren sydämessä Raisiossa tarjoaa ihanteellisen ympäristön perheille, jotka arvostavat laadukasta ja rauhallista asumista lähellä kaupungin palveluita. Tämä asuinalue, joka sijaitsee terveyskeskuksen, Kerttulan koulun ja liikuntakeskuksen läheisyydessä, on suunniteltu erityisesti perheiden tarpeisiin. Perheasunnoiksi soveltuvat tilavat kolmiot ja neliöt, sekä lasitetut parvekkeet ja pohjakerroksen asuntojen patiot tarjoavat runsaasti lisätilaa ja mukavuutta asumiseen.

Raisio on tunnettu monipuolisista palveluistaan, joita ovat esimerkiksi iso kirjasto, suosittu uintikeskus Ulpukka ja Kerttulan liikuntakeskus, josta löytyy laaja valikoima urheilu- ja liikuntamahdollisuuksia koko perheelle. Tämän lisäksi Kerttulanniityn läheisyydessä sijaitseva lähikauppa tarjoaa arjen helpotusta kiireisille perheille, ja Raision keskustan sekä kauppakeskus Myllyn monipuoliset palvelut ovat vain muutaman kilometrin päässä.

Vuonna 2023 perusparannusremontin läpikäynyt kiinteistö on päivittänyt asuntojen keittiöt ja kylpyhuoneet vastaamaan nykyaikaisia vaatimuksia, tarjoten asukkailleen viihtyisät ja toimivat tilat. Autopaikat on kytketty eParking-järjestelmään, joka mahdollistaa hybridi- ja sähköautojen lataamisen, ja vastikkeeseen sisältyvä laajakaistayhteys takaa, että perheet voivat nauttia sujuvasta internetyhteydestä kotonaan.

Kerttulanniitty on siis enemmän kuin vain koti; se on paikka, jossa perheet voivat kasvaa ja kukoistaa turvallisessa ja kehittyvässä ympäristössä. Tutustu kohteeseen tarkemmin ja löydä perheellesi uusi koti, jossa on tilaa kasvaa ja tilaisuuksia nauttia yhdessäolosta.

Tutustu kohteeseen tästä

Uusimmat uutiset