Siirry sisältöön

Raision Kerttulan asunnot: Rauhallista asumista lähellä palveluita

Rauhallista asumista Raision sydämessä

Raisio tunnetaan viihtyisistä asuinalueistaan, joissa yhdistyy luonnonläheisyys sekä modernit asumisen ja arjen mukavuudet. Varsinais-Suomen Asumisoikeus eli Vaso tarjoaa laadukkaita asumisoikeusasuntoja juuri tällaisessa ympäristössä. Raision Kerttulan asuinalueella voit nauttia rauhallisesta asumisesta, jossa jokapäiväiset palvelut ovat kuitenkin kiven heiton päässä. Täällä voit herätä lintujen lauluun, mutta silti olla muutamassa minuutissa kaupungin sykkeessä!

Palvelut lähellä

Kerttulanniityn asuinkiinteistössä asukkaiden arki sujuu mukavasti, sillä kaikki tarvittavat palvelut löytyvät läheltä: päivittäistavarakaupat, koulut, päiväkodit ja terveyspalvelut ovat kaikki kävelyetäisyydellä. Lisäksi Raisio tarjoaa asukkailleen monipuoliset kulttuuri- ja vapaa-ajan palvelut. Raision Kerttulan hyvät liikenneyhteydet tekevät myös Turun ja muiden lähikaupunkien palvelut helposti saavutettaviksi.

Vason asumisoikeusasunnot sijaitsevat strategisesti niin, että ne tarjoavat asukkailleen sekä rauhallisen ympäristön, että nopean pääsyn kaupungin palveluihin. Tämä tasapaino tekee Kerttulan alueesta ihanteellisen paikan niille, jotka arvostavat sekä omaa rauhaa, että elämisen helppoutta.

Ota yhteyttä ja löydä unelmiesi koti!

Jos asumisoikeusasuminen ja vaivaton arki Kerttulanniityssä kiinnostaa, ota rohkeasti yhteyttä asiantuntevaan tiimiimme osoitteessa myynti@vaso.fi. Voit myös poikeita toimistollemme osoitteessa Rauhankatu 4, 20100 Turku. Toimistomme on avoinna maanantaista torstaihin klo 10-16 sekä perjantaisin klo 10-15.

Uusimmat uutiset