Siirry sisältöön

Kerttulanniityn asunnot: Tilavia ja perusparanneltuja koteja Raisiossa

Viihtyisää ja huoletonta asumista asumisoikeusasunnossa Raisiossa

Asumisoikeusasuntojen kysyntä kasvaa jatkuvasti Turun seudulla, ja erityisesti Raision Kerttulan alue on noussut suosituksi asuinpaikaksi. Varsinais-Suomen Asumisoikeus eli Vaso tarjoaa laadukkaita ja kohtuuhintaisia asumisoikeuskoteja, jotka vastaavat monenlaisten asujien tarpeisiin. Raision tilavat asumisoikeusasunnot ovat ihanteellisia niin lapsiperheille, pariskunnille kuin yksinasuvillekin, jotka arvostavat rauhallista ja viihtyisää ympäristöä.

Raision Kerttulanniityn asunnot ovat saaneet uuden elämän perusparannusten myötä. Modernit pinnat, toimivat tilaratkaisut ja päivitetyt kodinkoneet lisäävät arjen helppoutta ja vaivattomuutta. Vason asumisoikeusasunnot tarjoavat turvallisen ja pitkäaikaisen asumisratkaisun, jossa asukkaat voivat nauttia omistusasumisen eduista ilman suurta alkupääomaa tai huolta kiinteistön ylläpidosta.

Yhteisöllisyyttä ja palvelut lähellä

Kerttulanniitty tarjoaa asukkailleen  tilavat ja päivitetyt kodit, alueelta on myös erinomaiset palvelut ja hyvät kulkuyhteydet. Kerttulanniityn lähellä on kouluja, päiväkoteja, kauppoja ja vapaa-ajanviettomahdollisuuksia, jotka tekevät arjesta sujuvaa ja mukavaa. Kerttulan alueen asumisoikeusasunnot sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella. Alueelta onkin erinomaiset julkiset liikenneyhteydet naapurikaupunkeihin. Myös omalla autolla pääsee sujuvati moottoritietä pitkin niin Turkuun, Maskuun kuin  Helsingin suuntaan.

Yhteisöllisyys on yksi Vason asumisoikeusasuntojen keskeisistä arvoista. Asukkailla on mahdollisuus osallistua asuinkiinteistönsä yhteisiin tapahtumiin ja aktiviteetteihin, jotka lujittavat asukkaiden yhteenkuuluvuuden tunnetta. Vason asumisoikeusasunnot ovatkin enemmän kuin pelkkiä koteja – ne ovat yhteisöjä, jossa voit halutessasi osallitua
asukastoimintaan yhteisen viihtyvyyden lisäämiseksi.

Ota yhteyttä ja löydä unelmiesi koti

Voit ottaa yhteyttä kätevästi sähköisesti, ja asioida juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Vason toimisto sijaitsee osoitteessa Rauhankatu 4, 20100 Turku ja on avoinna maanantaista torstaihin kello 10-16 sekä perjantaisin kello 10-15. Voit myös soittaa numeroon 02 2747 002 ja kysyä lisätietoa asumisoikeusasunnoista.

Vason asiantunteva tiimi auttaa sinua löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivan kodin. Olipa kyseessä sitten ensiasunnon hankinta, perheen kasvun myötä tarvittava suurempi asunto tai vaikkapa mukava ja turvallinen senioriasunto, Vaso tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja. Tutustu Kerttulanniityn asuntoihin ja löydä uusi kotisi jo tänään!

Ota yhteyttä tästä.

Uusimmat uutiset