Siirry sisältöön

Kerttulanniityn uudistetut asunnot: Laadukasta asumista palveluiden ja luonnon helmassa

Asumisoikeusasuntojen helmi

Raision Kerttulan asumisoikeusasuntojen valikoima on jälleen ottanut harppauksen eteenpäin Vason perusparannettua vuonna 1993 valmistuneen Kerttulannittyn asunnot ja asuinkiinteistön. Vason asumisoikeusasunnot ovat tunnettuja korkeasta laadustaan ja kohtuullisesta hintatasostaan, ja asumisoikeusasunto onkin erinomainen valinta, kun halutaan asua laadukkaasti ja turvallisesti, mutta ilman omistusasunnon tuomia asumiskustannuksia ja suurta taloudellista riskiä.

Kerttulanniityn uudistetut asunnot sijaitsevat vehreässä ympäristössä, jossa on mahdollista nauttia luonnonläheisestä asumisesta lähellä palveluita. Kerttulanniityn asunnot on suunniteltu vastaamaan nykyaikaisia tarpeita: tilavat pohjaratkaisut, modernit mukavuudet ja laadukkaat materiaalivalinnat tekevät asumisesta miellyttävää. Vason asumisoikeusasunnot tarjoavat turvallisen ja pitkäaikaisen asumisratkaisun, jossa asukkaat voivat tuntea olonsa kotoisaksi vuodesta toiseen.

Raision Kerttulan asuinalue  on viihtyisä ja turvallinen asuinalue. Perusparannetussa Kerttulannittyn kiinteistöstä löytyy eri elämäntilanteisiin jokaiselle sopiva koti ja vielä upealla sijainnilla.

Vasosta

Kun laadukas asuminen Raision alueella kiinnostaa, Vason asiantunteva tiimi on valmiina palvelemaan! Vason toimisto sijaitsee osoitteessa Rauhankatu 4, 20100 Turku ja on avoinna maanantaista torstaihin kello 10-16 sekä perjantaisin kello 10-15. Vason myyntitiimin tavoittaa myös sähköisesti tästä.

Uusimmat uutiset