Siirry sisältöön
Artemiksen ensimmäinen hakukierros on sulkeutunut. Jätä asuntohakemus ja osallistu seuraaville kierroksille. Houkuttelevan helppo arki kutsuu sinua!

Laadukkaat asunnot Raision Kerttulassa

Kodikasta asumista Kerttulan sydämessä

Kerttula, tuo vehreä ja rauhallinen alue, on noussut yhdeksi Raision halutuimmista asuinalueista. Sen modernit ja toimivat asumisoikeusasunnot tarjoavat asukkailleen korkeatasoista asumista, jossa yhdistyvät laatu, viihtyisyys ja kohtuuhintaisuus. Asumisoikeusasunto on erinomainen valinta niille, jotka arvostavat omannäköistään kotia ilman suurta taloudellista sitoumusta.

Asumisoikeusasuminen on joustava ja turvallinen tapa asua. Alueen asunnot ovat suunniteltu vastaamaan eri elämäntilanteiden tarpeita, olipa kyseessä sitten ensiasunnon hankinta tai tilavamman kodin etsintä perheen kasvaessa. Kerttulanniityn asumisoikeusasunnot ovat suunniteltu niin, että ne tukevat asukkaidensa arkea ja tarjoavat laadukkaat puitteet elämiseen.

Asumisoikeusasuntojen edut

Asumisoikeusasuntojen suosio perustuu niiden tarjoamiin etuihin. Asumisoikeusmaksu, joka on tyypillisesti 10-15 % asunnon markkina-arvosta, on kertaluonteinen maksu, joka mahdollistaa asumisen ilman suurta pääoman sitomista. Kuukausittainen käyttövastike kattaa asumisen ylläpitokulut, ja se on usein edullisempi kuin vastaavan vuokra-asunnon vuokra.

Asumisoikeusasunnoissa asukkailla on oikeus asua asunnossa niin kauan kuin haluavat, kunhan he noudattavat asumisoikeussopimuksen ehtoja. Tämä tuo vakautta ja ennakoitavuutta asumiseen. Lisäksi, jos päätät muuttaa pois, asumisoikeusmaksusi palautetaan indeksikorjattuna, vähennettynä mahdollisista asukkaan vastuulle kuuluvista korjauksista.

Kerttulan asumisoikeusasunnot – elämäsi kokoisia koteja

Varsinais-Suomen Asumisoikeus, tuttavallisemmin Vaso, on alueen johtava asumisoikeusasuntojen tarjoaja. Vason asumisoikeusasunnot Raision Kerttulassa edustavat yhtiön sitoutumista laatuun ja asukaslähtöisyyteen. Vason asunnot on suunniteltu kestämään aikaa, ja ne tarjoavat asukkailleen viihtyisän ja toimivan kodin.

Vaso on tunnettu siitä, että se toimii yleishyödyllisenä yhtiönä, mikä tarkoittaa, että se ei tavoittele liiketaloudellista voittoa. Tämä näkyy asumisoikeusasuntojen kohtuuhintaisuudessa ja laadussa. Kerttulanniityn asumisoikeusasunnot ovat esimerkki Vason kyvystä tuottaa asuntoja, jotka vastaavat asukkaiden toiveita ja tarpeita.

Jos olet kiinnostunut asumisoikeusasumisesta ja laadukkaasta kodista Kerttulanniityssä, Vaso tarjoaa sinulle monipuolisia vaihtoehtoja. Tutustu Vason tarjontaan ja löydä unelmiesi koti rauhalliselta ja viihtyisältä alueelta, jossa kaikki arjen palvelut ovat lähellä.

Uusimmat uutiset