Siirry sisältöön
Artemiksen ensimmäinen hakukierros on sulkeutunut. Jätä asuntohakemus ja osallistu seuraaville kierroksille. Houkuttelevan helppo arki kutsuu sinua!

Lehtokerttu – Perheille täydellinen koti rauhallisessa asuinympäristössä

Vuoden 2023 marraskuussa valmistuneen Lehtokertun rivitalokiinteistössä yhdistyy rauhallinen asuinalue ja perhe-elämän kannalta keskeiset palvelut. Nämä uudehkot I-tasoiset rivitaloasunnot sijaitsevat ihanteellisesti päättyvän kadun varrella, tarjoten turvallisen ja viihtyisän ympäristön lasten kasvulle ja perheen yhteisille hetkille.

Lehtokertun sijainti on valikoitunut huolella, sillä lähikauppa K-market Kokinvuori on vain 200 metrin päässä, samoin kuin linja-autopysäkit, jotka tarjoavat sujuvat yhteydet keskustaan, kauppakeskus Myllyyn ja Turkuun. Päiväkoti ja koulu löytyvät läheltä, samoin kuin monipuoliset harrastusmahdollisuudet – kaikki tämä ilman ruuhkassa jonottamista. Kerttulan alueen erinomaiset kevyen liikenteen väylät tekevät liikkumisesa sujuvaa ja turvallista.

Asuntojen suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota perheiden tarpeisiin: toimivat keittiöratkaisut, riittävän isot kylpyhuoneet ja säilytystilat sekä vakiona mm. astianpesukone, kalusteuuni, keraaminen keittotaso ja jää-pakastinkaappi. Jokaisen asunnon ruskeasta painekyllästetystä puusta rakennettu 2,4 m syvä oleskelupatio tarjoaa ihanan lisätilan perheen yhteisiin hetkiin omalla takapihalla.

Lehtokertun 48 rivitaloasuntoa on suunniteltu vastaamaan nykyaikaisen perheen tarpeita ja toiveita. Kaukolämpö, vesikiertoinen lattialämmitys ja huoneistokohtainen ilmanvaihto talteenotolla takaavat asumisen mukavuuden. Laajakaistayhteys sisältyy vastikkeeseen, mikä on nykypäivän perheille välttämätön mukavuus. Koko kiinteistö on savuton, mikä lisää asumisterveyttä ja -viihtyvyyttä.

Lehtokertun asukkaat voivat nauttia rauhallisesta ja turvallisesta pihapiiristä, jota reunustavat autokatokset ja jossa lapset voivat leikkiä huolettomasti leikkipaikalla. Jokaiseen kotiin kuuluu asunnon sisäänkäynnin edessä oleva irtaimistovarasto, tuo säilytysratkaisuihin lisätilaa.

Lehtokerttu on suunniteltu perheiden tarpeisiin sopivaksi, tarjoten rauhallisen ja viihtyisän kodin, jossa on helppo nauttia elämästä ja toisistaan. Tutustu kohteeseen ja löydä perheellesi uusi koti, jossa arki sujuu ja elämästä voi nauttia täysin rinnoin.

Tutustu kohteeseen tästä

Uusimmat uutiset