Siirry sisältöön
Artemiksen ensimmäinen hakukierros on sulkeutunut. Jätä asuntohakemus ja osallistu seuraaville kierroksille. Houkuttelevan helppo arki kutsuu sinua!

Lehtokerttu – Rauhallinen ja mukava Koti eläkepäiville Raisiossa

Raisiossa sijaitseva Lehtokerttu tarjoaa ikäihmisille laadukasta asumista rauhallisessa ympäristössä. Marraskuussa 2023 valmistuneet 1-tasoiset rivitaloasunnot sijaitsevat päättyvän kadun varrella, tarjoten turvallisen ja rauhallisen kodin, jossa on helppo nauttia eläkepäivistä. Lähikauppa ja linja-autopysäkit ovat vain 200 metrin päässä, ja myös päiväkoti, koulu sekä harrastusmahdollisuudet ovat helposti saavutettavissa.

Asuntojen suunnittelussa on otettu huomioon ikäihmisten tarpeet: keittiöt ja kylpyhuoneet ovat toimivia ja esteettömiä, ja säilytystilaa on riittävästi. Keittiön vakiovarusteet, kuten astianpesukone ja jää-pakastinkaappi, lisäävät arjen mukavuutta, ja jokaisen asunnon oleskelupatio tarjoaa ihanan paikan viettää aikaa ulkona.

Kaukolämpö, vesikiertoinen lattialämmitys ja huoneistokohtainen ilmanvaihto talteenotolla takaavat asumisen mukavuuden ympäri vuoden. Laajakaistayhteys sisältyy vastikkeeseen, mikä mahdollistaa sujuvan yhteydenpidon läheisiin ja digitaalisten palveluiden käytön. Savuton kiinteistö on terveellinen ja viihtyisä valinta kodiksi.

Lehtokertun asukkailla on käytössään 96 autopaikkaa, joista 56 on katospaikkoja, mikä tekee arjesta kätevää myös autoileville. Lisäksi kiinteistön pihapiirissä on lasten leikkipaikka, joka tekee vierailuista lastenlasten kanssa entistäkin mukavampia.

Lehtokerttu on suunniteltu tarjoamaan ikäihmisille turvallisen, mukavan ja helppohoitoisen kodin, jossa voi nauttia rauhallisesta ympäristöstä ja hyvästä sijainnista. Tutustu kohteeseen ja löydä itsellesi sopiva koti eläkepäiville.

Tutustu kohteeseen tästä

Uusimmat uutiset