Siirry sisältöön
Artemiksen ensimmäinen hakukierros on sulkeutunut. Jätä asuntohakemus ja osallistu seuraaville kierroksille. Houkuttelevan helppo arki kutsuu sinua!

Melodia – Ihanteellinen koti perheille Raision keskustassa

Raision keskustassa sijaitseva Melodia tarjoaa perheille ainutlaatuisen mahdollisuuden asua laadukkaasti ja keskeisellä sijainnilla. Vuonna 2020 valmistuneet asumisoikeusasunnot tarjoavat perheille turvallisen ja viihtyisän ympäristön, jossa lapset voivat kasvaa ja kehittyä. Asumisoikeusasunto tarkoittaa, että asukas maksaa kertaluonteisen asumisoikeusmaksun ja kuukausittaisen käyttövastikkeen, mikä tekee asumisesta edullisempaa verrattuna omistusasuntoon. Tämä asumismuoto tarjoaa vakituisen kodin ilman suurta alkupääoman tarvetta.

Melodian asunnot ovat suunniteltu vastaamaan erikokoisten perheiden tarpeita, tarjoten vaihtoehtoja tilavista kolmen huoneen kodeista käytännöllisiin yksiöihin. Läheiset koulut, päiväkodit ja leikkipaikat tekevät tästä kohteesta ihanteellisen valinnan perheille. Vehreä ympäristö ja turvalliset ulkoilualueet tarjoavat lapsille runsaasti tilaa leikkiä ja seikkailla.

Koti ei ole vain paikka asua, vaan myös paikka, jossa perhe voi viettää aikaa yhdessä ja nauttia elämästä. Melodian asunnoissa on modernit mukavuudet, kuten vesikiertoinen lattialämmitys ja lasitetut parvekkeet, jotka tekevät arjesta mukavampaa. Hyvät kulkuyhteydet ja palvelut, kuten kauppakeskus Mylly lähellä, takaavat, että perheiden arki sujuu vaivattomasti.

Tutustu kohteeseen tästä

Uusimmat uutiset