Siirry sisältöön
Artemiksen ensimmäinen hakukierros on sulkeutunut. Jätä asuntohakemus ja osallistu seuraaville kierroksille. Houkuttelevan helppo arki kutsuu sinua!

Melodia – Opiskelijan unelmakoti Raision keskustassa

Opiskelijaelämä voi olla haastavaa, mutta oikeanlainen koti voi tehdä siitä huomattavasti mukavampaa. Raision Melodia tarjoaa opiskelijoille asumisoikeusasuntoja, jotka yhdistävät edullisen asumisen, loistavan sijainnin ja modernit mukavuudet. Asumisoikeusasuntojen järjestelmä mahdollistaa opiskelijoille turvallisen ja vakituisen kodin ilman, että heidän tarvitsee sitoutua asunnon omistamiseen tai kantaa huolta suuresta asuntolainasta.

Sijainti Raision keskustassa, vain 7-8 kilometrin päässä Turun keskustasta, tekee Melodiasta ihanteellisen kodin opiskelijoille. Turun yliopistot ja korkeakoulut ovat helposti saavutettavissa julkisilla kulkuvälineillä, ja alueen monipuoliset palvelut, kuten kirjastot, kahvilat ja kuntosalit, ovat vain kivenheiton päässä.

Melodian asunnot tarjoavat opiskelijoille juuri oikean kokoisia ja varusteltuja koteja. Yksiöt ja kaksiot ovat suunniteltu nykyaikaisen opiskelijan tarpeisiin sopiviksi: niissä on riittävästi tilaa sekä opiskeluun että rentoutumiseen. Lisäksi laajakaistayhteys sisältyy vastikkeeseen, mikä on ehdoton etu etäopintoja ja vapaa-aikaa ajatellen.


Tutustu kohteeseen tästä

Uusimmat uutiset