Siirry sisältöön

Miksi asumisoikeusasuminen on suosittua Turun seudulla?

Asumisoikeusasuminen on noussut suosioon Turun seudulla useista syistä. Tässä artikkelissa tarkastelemme, miksi yhä useammat ihmiset valitsevat asumisoikeusasunnon Turusta ja sen ympäristökunnista.

Laadukkaat ja kohtuuhintaiset asumisoikeuskodit

Yksi syy asumisoikeusasumisen suosioon Turun seudulla on Vason- Varsinais-Suomen Asumisoikeus Oy:n tarjoamat laadukkaat ja kohtuuhintaiset asumisoikeuskodit. Vaso omistaa, ylläpitää ja tuottaa erilaisia asumisoikeusasuntoja kaikkiin elämäntilanteisiin. Tämä tarjoaa asukkaille mahdollisuuden valita juuri heidän tarpeitaan vastaavan asunnon.

Vaso on toiminut Turun seudulla yli kolmekymmentä vuotta ja sen aikana Vaso on saavuttanut vahvan maineen rakentaa laadukkaita asumisoikeuskoteja erilaisiin elämäntilanteisiin. Vaso panostaa asuntojen viihtyisyyteen, huolehtii rakennusten kunnosta sekä tarjoaa asukkaille hyvät asumismahdollisuudet. Laadukkaat asumisoikeuskodit houkuttelevat ihmisiä Turun seudulle ja ylläpitävät alueen kiinnostavuutta asuinpaikkana.

Joustavuus asumisoikeusasumisessa

Asumisoikeusasumisen suosioon vaikuttaa myös joustavuus, jota asumismuoto tarjoaa. Asumisoikeusasunnon hankkiminen on usein helpompaa ja vähemmän byrokraattista kuin omistusasunnon hankkiminen. Asumisoikeusasuminen on huoleton, riskitön ja joustava asumismuoto, johon et tarvitse suurta lainaa

Asumisoikeusasumisen joustavuus näkyy myös siinä, että asukkaat voivat halutessaan luopua asumisoikeudestaan ja vaihtaa esimerkiksi isompaan tai pienempään asumisoikeusasuntoon. Tämä antaa asukkaalle mahdollisuuden muuttaa elämäntilanteeseensa sopivampaan asuntoon ja pysyä samalla Turun seudulla.

Uusimmat uutiset