Siirry sisältöön
Artemiksen ensimmäinen hakukierros on sulkeutunut. Jätä asuntohakemus ja osallistu seuraaville kierroksille. Houkuttelevan helppo arki kutsuu sinua!

Mukava ja helppohoitoinen koti eläkepäiville Raision keskustassa

Eläkepäivien vietto vaatii kodilta mukavuutta, turvallisuutta ja helppohoitoisuutta. Raision Melodia tarjoaa ikäihmisille asumisoikeusasuntoja, jotka täyttävät nämä kriteerit keskeisellä, mutta rauhallisella sijainnilla. Asumisoikeusasunnot tarjoavat vakaan ja turvallisen asumismuodon, jossa ikäihmiset voivat nauttia omasta kodista ilman huolta ylläpidosta tai kiinteistön arvon heilahteluista.

Melodian sijainti Raision keskustassa takaa, että kaikki tarvittava on lähellä: terveyspalvelut, apteekit, kaupat ja sosiaalisen kanssakäymisen paikat ovat kaikki kävelyetäisyydellä. Tämä tekee arjesta helppoa ja vaivatonta. Lisäksi ympäröivä luonto ja viheralueet tarjoavat miellyttäviä ulkoilumahdollisuuksia ja virkistäytymistä.

Asunnot on suunniteltu ikäihmisten tarpeita ajatellen: ne ovat esteettömiä, turvallisia ja helppohoitoisia. Vesikiertoinen lattialämmitys, lasitetut parvekkeet ja huoneistokohtainen ilmanvaihto lisäävät asumismukavuutta. Melodia tarjoaa ikäihmisille paitsi kodin, myös yhteisön, jossa on helppo viihtyä ja nauttia eläkepäivistä.

Raision Melodia-kohde tarjoaa ihanteelliset puitteet eri elämäntilanteissa oleville ihmisille – perheille, opiskelijoille ja ikäihmisille – keskittyen kunkin ryhmän erityistarpeisiin asumisoikeusasuntojen tarjoamien etujen kautta.

Tutustu kohteeseen tästä

Uusimmat uutiset