Siirry sisältöön
Artemiksen ensimmäinen hakukierros on sulkeutunut. Jätä asuntohakemus ja osallistu seuraaville kierroksille. Houkuttelevan helppo arki kutsuu sinua!

Ruustinna – Moderneja asumisoikeusasuntoja Raision keskustassa

Tammikuussa 2022 valmistunut Ruustinna tarjoaa perheille uudenlaista kaupunkiasumista Raision ydinkeskustassa, yhdistäen modernit mukavuudet ja viihtyisän asumisympäristön. Kuusikerroksisessa Ruustinnassa asuminen on remonttivapaata ja huoletonta, erinomaisen sijainnin ansiosta palvelut, luonto ja harrastusmahdollisuudet ovat lähellä. Bussipysäkki talon edessä ja sujuvat julkiset liikenneyhteydet Turkuun takaavat helpon liikkumisen kaupungista toiseen.

Ruustinnan asunnot on suunniteltu valoisuutta ja avaruutta korostaen, mikä tekee niistä ihanteellisen valinnan perheille. Jokaisessa kodissa on huolella valitut, valkoiset kodinkoneet, jotka lisäävät asumisen mukavuutta. Keittiön kaapinovissa ja laatikostoissa on hidastettu liukumekanismi, joka lisää käyttömukavuutta. Lattioilla on kulutusta kestävää laminaattia ja kylpyhuoneet ovat laatoitettu raikkaan vaaleiksi, luoden koteihin vaalean ja viihtyisän ilmeen.

Perheen pienimmät nauttivat varmasti korttelialueen sisäpihalla sijaitsevasta viihtyisästä lasten leikkialueesta. Lisäksi Raision jokilaakson kävelyreitit ja Alppiruusupuisto tarjoavat upeita ulkoilumahdollisuuksia aivan kotiovelta. Myllyn kauppakeskus laajoine palveluvalikoimineen on myös lähellä, tarjoten perheille monipuolisia ostosmahdollisuuksia.

Ruustinna on suunniteltu täyttämään nykyaikaisen perheen tarpeet, tarjoten heille turvallisen, mukavan ja viihtyisän kodin Raision sydämessä. Tässä ympäristössä perheet voivat nauttia kaupunkielämän parhaista puolista, samalla kun heillä on pääsy laadukkaisiin palveluihin ja harrastusmahdollisuuksiin.

Tutustu kohteeseen tästä

Uusimmat uutiset