Siirry sisältöön
Artemiksen ensimmäinen hakukierros on sulkeutunut. Jätä asuntohakemus ja osallistu seuraaville kierroksille. Houkuttelevan helppo arki kutsuu sinua!

Ruustinna – Mukavaa asumista Raision Keskustassa

Vuonna 2022 valmistunut Ruustinna asuinkiinteistö tarjoaa ikäihmisille laadukasta asumista Raision ydinkeskustan läheisyydessä. Tämä moderni kuusikerroksinen kerrostalo on suunniteltu mukavaan ja helppoon asumiseen seniori-ikäisille, jotka arvostavat keskeistä sijaintia ja sujuvaa pääsyä palveluiden äärelle.

Asuntojen suunnittelussa on huomioitu valoisuus ja avaruus, mikä luo koteihin miellyttävän ja kutsuvan ilmapiirin. Keittiön valkoiset kodinkoneet, kuten keraaminen lattialiesi ja astianpesukone, lisäävät arjen mukavuutta. Lisäksi jokaisessa kodissa on lasitettu parveke tai moderni ranskalainen parveke, josta voi nauttia kaupunkinäkymistä.

Raision keskustan palvelut, kuten kaupat, kirjasto ja uimahalli Ulpukka, ovat kaikki kävelyetäisyydellä. Lisäksi Ruustinnan sijainti bussireitin varrella takaa sujuvat kulkuyhteydet Turkuun ja muille lähialueille, jolloin ei ole edes tarvetta omalle autolle.

Ruustinna on suunniteltu tarjoamaan ikäihmisille turvallisen, mukavan ja huolettoman asumiskokemuksen Raision keskustan tuntumassa. Tässä ympäristössä on helppo nauttia eläkepäivistä, kun kaikki tarvittava on lähellä ja asumismukavuus on huippuluokkaa.

Tutustu kohteeseen tästä

Uusimmat uutiset