Siirry sisältöön
Artemiksen ensimmäinen hakukierros on sulkeutunut. Jätä asuntohakemus ja osallistu seuraaville kierroksille. Houkuttelevan helppo arki kutsuu sinua!

Turun alueen parhaat asumisoikeusasunnot

Asumisoikeusasumisen edut

Turun seudulla asumisoikeusasunnot tarjoavat monipuolisen ja joustavan vaihtoehdon niille, jotka etsivät vakituisen kodin tunnetta ilman omistusasunnon hankintaan liittyviä suuria taloudellisia sitoumuksia. Asumisoikeusasuminen on suosittu asumismuoto, joka yhdistää vuokra- ja omistusasumisen parhaat puolet.

Asumisoikeusasunnon saadakseen asukas maksaa kertaluonteisen asumisoikeusmaksun, joka on 10-15 prosenttia asunnon hankintahinnasta. Tämän jälkeen asukas maksaa kuukausittaista käyttövastiketta, joka kattaa asumisen ylläpitokulut. Asumisoikeusasunnoissa asuvilla on oikeus asua asunnossa niin kauan kuin haluavat, kunhan noudattavat asumisoikeussopimuksen ehtoja.

Laadukkaat asumisoikeusasunnot Turun alueella

Turun alueella asumisoikeusasuntoja hallinnoiva Vaso on tunnettu laadukkaiden ja kohtuuhintaisten asumisoikeuskotien tarjoamisesta. Vason asumisoikeusasunnot sijaitsevat Turussa sekä sen ympäristökunnissa, kuten Raisiossa, Naantalissa, Kaarinassa ja Liedossa, tarjoten asukkaille monipuolisia vaihtoehtoja eri elämäntilanteisiin.

Vason asumisoikeusasunnot ovat suunniteltu vastaamaan asukkaiden tarpeita ja toiveita. Ne ovat kustannustehokkaita, sillä Vaso toimii yleishyödyllisenä yhtiönä, mikä tarkoittaa, että Vaso ei tavoittele liiketaloudellista voittoa. Tämä mahdollistaa kohtuuhintaisen asumisen ilman, että asukkaiden tarvitsee tinkiä asumisen laadusta.

Asumisoikeusasuntojen hakeminen ja asumisen ehdot

Asumisoikeusasunnon hakeminen Turun seudulla on suoraviivaista. Ensin haetaan Aran verkkopalvelusta, järjestysnumero, jonka jälkeen voi täyttää asuntohakemuksen Vason verkkosivuilla.

Asumisoikeusasunnossa asuvalla on velvollisuus huolehtia asunnostaan ja noudattaa asumisoikeussopimuksen ehtoja. Asumisoikeusmaksu palautetaan asukkaalle indeksitarkistettuna, jos hän päättää luopua asumisoikeudesta.  Tämä tekee asumisoikeusasumisesta turvallisen ja ennakoitavan sijoituksen.

Uusimmat uutiset