Siirry sisältöön
Artemiksen ensimmäinen hakukierros on sulkeutunut. Jätä asuntohakemus ja osallistu seuraaville kierroksille. Houkuttelevan helppo arki kutsuu sinua!

Vason uudiskohteet Turussa

Asumisoikeusasuntojen edut Turun alueella

Turun seudulla asumisoikeusasuntoja on monipuolisen ja tarjoavat joustavan vaihtoehdon perinteisille asumismuodoille. Asumisoikeusasuminen yhdistää vuokra- ja omistusasumisen parhaat puolet: se antaa asukkaalle turvallisuuden tunteen ja mahdollisuuden asua omassa kodissa ilman suurta taloudellista sitoumusta. Asumisoikeusasuntoihin sijoitettu pääoma on suojattu indeksikorjauksella, mikä tarkoittaa, että asumisoikeusmaksu palautetaan asukkaalle, jos hän päättää muuttaa pois.

Turun alueella asumisoikeusasuntojen kysyntä on kasvussa, sillä ne tarjoavat kohtuuhintaista asumista hyvillä sijainneilla. Varsinais-Suomen Asumisoikeus, lyhyemmin Vaso, on alueen johtava toimija tässä segmentissä. Tarjoamamme asumisoikeuskodit ovat laadukkaita ja niitä löytyy useista eri kaupunginosista, mikä mahdollistaa monenlaisten asukkaiden tarpeiden täyttymisen.

Asumisoikeusasuntojen hakuprosessi

Hakuprosessi asumisoikeusasuntoihin voi tuntua aluksi monimutkaiselta, mutta se on itse asiassa varsin suoraviivainen. Ensimmäinen askel on ottaa yhteyttä asumisoikeusasuntoja tarjoavaan yhtiöön, kuten Vaso, ja ilmoittaa kiinnostuksestaan. Yhtiöltä saa tietoa vapaista ja vapautuvista asunnoista sekä ohjeet asumisoikeusasunnon hakemiseen. Asumisoikeusasuntoon hakevat maksavat aluksi asumisoikeusmaksun, joka on yleensä 10-15 % asunnon arvosta, ja tämän jälkeen kuukausittaista käyttövastiketta, joka kattaa asumisen ylläpitokulut.

On tärkeää huomioida, että asumisoikeusasuntoihin sovelletaan  varallisuusrajoja, jotka on asetettu varmistamaan kohtuuhintaisen asumisen tavoittaminen niitä eniten tarvitseville. Vaso ja muut asumisoikeusasuntoja tarjoavat tahot neuvovat mielellään näissä kysymyksissä ja auttavat löytämään sopivan kodin Turun seudulta.

Asumisoikeusasuntojen tulevaisuus Turussa

Turun seudun asuntomarkkinat ovat jatkuvassa liikkeessä, ja asumisoikeusasunnot ovat nousseet suosituksi vaihtoehdoksi monille asukkaille. Uudiskohteiden rakentaminen on vastaus kasvavaan kysyntään, ja se tarjoaa nykyaikaisia asumisratkaisuja eri elämäntilanteisiin. Vaso on sitoutunut kehittämään ja ylläpitämään laadukkaita asumisoikeusasuntoja, jotka vastaavat nykyajan tarpeisiin ja toiveisiin.

Uudiskohteet tarjoavat asukkaille mahdollisuuden muuttaa upouuteen kotiin, jossa on huomioitu nykyaikaiset rakennusstandardit ja asumismukavuus. Turun alueella uudiskohteiden suunnittelu ja toteutus keskittyvät kestävään kehitykseen ja energiatehokkuuteen, mikä tekee niistä houkuttelevan vaihtoehdon tietoisille kuluttajille. Vason kaltaiset yhtiöt ovat avainasemassa tarjotessaan näitä moderneja asumisoikeusasuntoja, jotka täyttävät asukkaiden toiveet ja tarpeet.

Uusimmat uutiset