Siirry sisältöön
Artemiksen ensimmäinen hakukierros on sulkeutunut. Jätä asuntohakemus ja osallistu seuraaville kierroksille. Houkuttelevan helppo arki kutsuu sinua!

Tutustu Metsäniittyyn – Idyllinen asumisoikeuskiinteistö Halisissa

Varsinais-Suomen sydämessä, Halisten viihtyisällä pientalo- ja rivitaloalueella, sijaitsee asumisoikeuskohde nimeltään Metsäniitty. Tämä kohde on rauhallinen, luonnonläheinen aivan Aurajokimaisemien läheisyydessä. Sijainti Komoistenkadun ja Virnamäen välissä tekee Metsäniitystä kohteen, joka yhdistää kaupunkielämän mukavuudet ja maaseudun rauhan.

Metsäniityssä asumisen suosio ei ole sattumaa. Kohteessa on monipuolinen valikoima asuntoja, alkaen kompakteista kaksioista aina tilaviin perheasuntoihin saakka. Asuntojen yksitasoisuus palvelee monenlaisia asukkaita, tarjoten esteetöntä ja käytännöllistä asumista. Metsäniitty sijaitsee Halisten kulttuurihistoriallisesti arvokkaissa maalaismaisemissa sekä metsä- ja jokimaisemissa. Nämä maisemat tarjoavat upeat puitteet ulkoilulle ja luonnossa liikkumiselle, ja lenkkipolulle pääsetkin suoraan kotioveltasi.

Perheelliset arvostavat lyhyttä matkaa Metsäniitystä alueen kouluihin ja päiväkoteihin. Lisäksi loistavat bussiyhteydet tekevät Halisista ihanteellisen asuinpaikan niin työmatkalaisille kuin muillekin alueen asukkaille. Halisten pientaloalue on erittäin pidetty, ja sen sijainti on loistava – Turun keskustaan on vain viiden kilometrin matka, jonka voit taittaa kävellen tai pyöräillen Aurajoen vartta pitkin. Lisäksi Yliopisto ja TYKS ovat vain kivenheiton päässä. Alueen lähipalvelut, kuten kaupat, ravintolat ja kuntorata, varmistavat, että arki sujuu vaivattomasti.

Metsäniityn asumisoikeusasunnot tarjoavat monipuolisia vaihtoehtoja eri elämäntilanteisiin. Kiinteistössä on valikoima erilaisia asuntotyyppejä kuten kahden, kolmen ja neljän huoneen asuntoja saunalla, niin yksin asuville, pariskunnille kuin perheillekin.

Metsäniitty ei ole vain asuinpaikka – se on yhteisö, jossa naapurit tuntevat toisensa. Vastikkeeseen sisältyvä 100 M laajakaista mahdollistaa esim. etätöiden tekemisen kodista käsin. Jos siis etsit rauhallista, luonnonläheistä ja hyvin varusteltua asumisoikeusasuntoa Turun alueelta, Metsäniitty tarjoaa kaiken tämän ja enemmän. Tervetuloa kotiin – Metsäniitty odottaa sinua.

Uusimmat uutiset