Siirry sisältöön
Artemiksen ensimmäinen hakukierros on sulkeutunut. Jätä asuntohakemus ja osallistu seuraaville kierroksille. Houkuttelevan helppo arki kutsuu sinua!

Uudiskohde Turun Iso-Heikkilässä – Vaso tarjoaa laadukkaita vaihtoehtoja

Asumisoikeusasunnot – Turvallinen ja joustava asumisratkaisu

Iso-Heikkilässä avautuu asuntoa etsivälle uusia mahdollisuuksia asumiseen kun Vaso, alueen eturivin asumisoikeusasuntojen tarjoaja, esittelee uusia koteja. Asumisoikeusasuminen on suosittu vaihtoehto niille, jotka etsivät vakautta vuokra-asumisen joustavuudella, mutta ilman omistusasumisen taloudellista painetta. Asumisoikeusasunnot tarjoavatkin ainutlaatuisen yhdistelmän omistamisen tuntua ja vuokra-asumisen helppoutta.

Asumisoikeusasunnosta maksetaan asumisoikeusmaksu, joka on yleensä 10-15 prosenttia asunnon hankintahinnasta. Tämän jälkeen asukas maksaa kuukausittaista käyttövastiketta, joka kattaa asumisen ylläpitokulut. Asumisoikeusasunnon asukkaana voit nauttia pitkäaikaisesta asumisoikeudesta ja turvata asumisesi tulevaisuuden varalle. Lisäksi, jos päätät muuttaa pois, saat asumisoikeusmaksun takaisin indeksikorjattuna.

Laadukkaat asumisoikeusasunnot Iso-Heikkilässä

Iso-Heikkilä sijaitsee kivenheiton päässä Ruissalon vehreitä luontopolkuja ja samalla keskusta on kävelyetäisyyden päässä. Vason uudiskohde Artemis tarjoaa korkeatasoista asumista keskeistä sijaintia ja laadukkaita asuntoja arvostaville. Alueen luonnonläheisyys ja hyvät ulkoilumahdollisuudet tekevät siitä ihanteellisen paikan niin lapsiperheille, aktiivisille aikuisille kuin rauhallisesta ympäristöstä nauttiville. Vason uudiskohteet on suunniteltu vastaamaan nykyaikaisia asumistarpeita, ja ne tarjoavat monipuolisia pohjaratkaisuja ja moderneja mukavuuksia.

Valitsemalla Vason uudiskohde Artemiksen saat käyttöösi laadukkaan kodin, jossa on huomioitu asumismukavuus ja energiatehokkuus. Vason asumisoikeusasunnot ovat myös kustannustehokas vaihtoehto muun muassa siksi, sillä yhtiö toimii yleishyödyllisenä ja ei tavoittele voittoa. Tämä tarkoittaa, että asukkaat voivat nauttia kohtuuhintaisesta asumisesta ilman, että laadusta tingitään.

Elämäsi koti Iso-Heikkilän Kirstinpuistossa

Iso-Heikkilään rakentuvassa uudiskohde Artemisessa on 77 asuntoa. Uudiskohde valmistuu tammikuussa 2025.  Asumisoikeusasunto on erinomainen valinta, kun haluat asua omassa kodissasi ilman suurta taloudellista sitoumusta. Vason kautta löydät kodin, joka tukee elämäntilanteesi muutoksia ja tarjoaa turvallisen pohjan tulevaisuudelle.

Olipa kyseessä sitten ensimmäinen oma koti, perheenlisäyksen myötä kasvanut tarve suurempaan asuntoon tai mukava ja huoleton asumisratkaisu eläkepäiville, Vason uudiskohde Artemiksessa on valinnanvaraa pienistä kodeista tilavampiin saunallisiin kolmioihin. Tutustu vaihtoehtoihin ja löydä unelmiesi koti Iso-Heikkilän urbaanista asuinalueesta, läheltä Turun monipuolisia palveluita ja kulttuuritarjontaa.

Uusimmat uutiset