Siirry sisältöön

Vaso: Asumisoikeusasuminen mahdollistaa joustavan ja huolettoman kodin

Mikä on asumisoikeusasuminen?

Asumisoikeusasuminen on joustava ja huoleton vaihtoehto omistus- tai vuokra-asumiselle. Asumisoikeudessa yhdistyy omistus- ja vuokra-asumisen parhaat puolet ilman taloudellista sitoutumista ja stressiä suuresta asuntolainasta.

Vaso tarjoaa laadukkaita, kohtuuhintaisia ja monipuolisia asumisoikeuskoteja Varsinais-Suomen alueella. Vason  tavoitteena on tarjota mukavia ja kodikkaita koteja kaikenlaisiin elämäntilanteisiin. Asumisoikeusasuntojen valikoimasta löytyy varmasti jokaiselle sopivan vaihtoehto. Olipa tarpeen pieni yksiö opiskelijalle, perheasunto lapsiperheelle tai toimiva koti ikääntyvälle, Vason valikoimasta löytyy vaihtoehtoja kaikille.

Vaso – Asumisoikeusasuntojen tarjoaja Varsinais-Suomessa

Vaso on Turun seudun johtava asumisoikeusasuntojen tarjoaja. Vaso omistaa, ylläpitää ja tuottaa korkealaatuisia ja edullisia asumisoikeuskoteja turkulaisille, raisiolaisille, naantalilaisille, kaarinalaisille ja lietolaisille. Vaso toimii yleishyödyllisenä yhtiönä, tarjoten kohtuullisia hintoja ja laadukkaita koteja kaikille halukkaille.

”Meille on tärkeää tarjota asukkaillemme joustavia ja huolettomia asumisratkaisuja, toimimme kustannustehokkaasti ja emme tavoittele liiketaloudellista voittoa. Haluamme turvata asumisen ja hyvän elämän laadun alueemme asukkaille”. Vaso on perustettu vuonna 1990 ja Vason ensimmäinen rivitalokiinteistö valmistui Turun Halisiin joulukuussa 1991 . Vaso on rakentanut ”elämän kokoisia” asumisoikeuskoteja jo yli 30 vuotta.

Uusimmat uutiset