Siirry sisältöön

Asumisoikeusasunnot Raision Kerttulassa – tilaa ja mukavuutta perheille

Sujuvaa arkea Raision Kerttulassa

Raision Kerttula tarjoaa perheille ihanteellisen ympäristön, jossa tila ja mukavuus yhdistyvät harmonisesti. Vaso on Turun alueen asumisoikeusasuntotarjonnan kärkinimi: Vason asumisoikeusasunnot tarjoavat kohtuuhintaista asumista, jossa yhdistyvät omistus- ja vuokra-asumisen parhaat puolet.

Raision Kerttulan asumisoikeusasunnot on suunniteltu vastaamaan erityisesti lapsiperheiden tarpeita. Alueen asunnot ovat tilavia ja niiden pohjaratkaisut on mietitty huolella perhearjen sujuvuuden kannalta. Vason asunnoissa yhdistyvät laatu ja asumismukavuus, mikä tekee niistä houkuttelevan vaihtoehdon perheille, jotka etsivät pitkäaikaista ja turvallista kotia.

Raision kattavat palvelut lähellä

Vason asumisoikeusasuntoja sijaitsee mm. Raision keskustassa, Kerttulassa, Ihalassa, Kuuan alueella ja Kuloisissa aivan kauppakeskus Myllyn läheisyydessä. Asukkaiden käytössä on myös monipuolisia palveluita, jotka helpottavat arkea ja lisäävät asumisen vaivattomuutta. Vason toimesta kiinteistöjen ylläpito ja huolto toimii moitteettomasti, varmistaen asumismukavuuden jokaiselle asukkaalle.

Kerttulan alueen asumisoikeusasunnot ovat osa Vason laajaa asuntokantaa, joka kattaa Raision lisäksi myös Turun, Naantalin, Kaarinan ja Liedon. Vason toiminta perustuu yleishyödyllisyyteen ja kustannustehokkuuteen, mikä takaa asukkaille kohtuuhintaisen asumisen laadusta tinkimättä.

Tutustu Vason tarjontaan

Kun asumisen laatu ja mukavuus ovat etusijalla, Vason tilavat perheasunnot  Raision Kerttulassa ovat tutustumisen arvoisia! Tavoitat meidät kätevästi sähköisesti, ja voit asioida juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Toimistomme sjaitsee osoitteessa Rauhankatu 4, 20100 Turku. Palvelemme sinua maanantaista torstaihin kello 10-16 ja perjantaisin kello 10-15. Voit soittaa myös puhelinpalveluumme  02 2747 000. Voit myös jättää sähköpostia myyntitiimillemme tästä.

Uusimmat uutiset